Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Az új, modern rendszer a szépségért, kondícióért és egészségért több mint 200 növényi kivonatot, hormont, vitamínt, minerális anyagok, enzimek és aminosavak összességét tartalmazza, hogy sikeresen eltávolítsa a betegségek okozóját.

AZ ÖNÖK SZEMÉLYES SIKERE ÉS PROFESSZIONÁLIS FEJLÖDÉSE AZ ÖNÖK EGÉSZSÉGÉBEN , KITÜNÖ KONDICIÓJÁBAN, NÖVEKVÖ FEJLÖDÉSÉBEN ÉS KITÜNÖ MEGJELENÉSÉBEN VAN.


A rendszer az egész világra kiterjedö kísérletek és tapasztalatok alapján lett kifejlesztve és folyamatosan fejlödik. A rendszer egy terapeutikus irányban kifejlesztett komplex, ami magába foglal több mint 200 növényi kivonatot, vitamínt, enzimet, növényi hormont és egyébb hatóanyagokat.

A különbözö anyagok egymásra gyakorolt hatása nagyon jó hatást eredményez.

A rendszer kihasználja a különbözö ismereteket a helyes táplálkozás területén is.

A rendszer különbözö folyamatokkal, és menettel segít megörizni belsö energiánkat, mégpedig úgy, hogy a munka leterheltsége mellett se csökkenjen az emberi szervezet testi és lelki energiája.A munka leterheltsége így inkább hasznos az egészség megörzésében és az új lehetöségek fejlesztésében.

A rendszer árában is könnyen hozzáférhetö, és lehetövé teszi minimális idöigénnyel fejleszteni kondíciónkat és egészségünk minöségét.

A rendszer lehetövé teszi az önálló alkalmazást is megtekintve a következö irányvonalakat: megbetegedés és készítmények, legújabb felfedezések a gyógyításban, az oldal menüje. Itt mindenki kikeresheti saját problémáját a tünetek alapján vagy a betegség neve alapján megismerheti annak okozóját, kiváltóját és megtalálhatja az ajánlott készítményeket a betegség orvoslására. Lényegében elsajátíthatja az efektív kihasználását a vitamínok, minerális anyagok, növényi kivonatok, enzimek, aminosavak és egyébb hatóanyagok egész komplexének, a kondíció és egészségügyi problémák eltávolítására és saját megjelenésének tökéletesítésére.

A rendszer továbbá nyújt:
 • telefonos szolgálat, tanácsadás, szeminárok és üdülés
 • szaktanácsadás, lehetövé teszi a legfrisebb információk átadását, tapasztalatokat , melyek szükségesek némelyik konkrét betegség eltávolításához, a megjelenés javításához és a kondíció fejlesztéséhez.
 • sikeres folyamatok és hasznos termékek megtekintését és rendelését teszi lehetövé egyszerüen postai levelezölap vagy internet segítségével.
 • Termékek névsora amelyek megtalálhatóak a rendszerben.
 • Cégeknek állandó programokat nyújt a dolgozóik egészsége és kondíciója fenntartására.
 • Ha gyorsan és rövid idön belül szeretne eredményt elérni ,ajánljuk a relaxációs – ismeretterjesztö üdülést szakvezetéssel.
 • Az üdülés a szervezet megújulására, új képességek fejlesztésére irányul, a belsö energia értelmes felhasználásának elsajátítására .tel.:+421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 250 508

  Tanácsadás és szakvezetés lehetséges telefonon, ingyenes számon vagy világhálón keresztül naponta 23.00 -ig.

  Leggyakrabban feltett kérdések a kondícióval és egészséggel kapcsolatban:

  Hogyan lehetek hosszantartóan csinos és jó alakú? Hogyan lehet mellnagyobbodást elérni sebészeti beavatkozás nélkül? Mit jelent a fiatalító, energetikus életstílus? Izületi fájdalmak, hátfájások, feledékenység, lassú gondolkodás, hajhullás? Hogyan megállítani a fog romlását? Hogyan tudnám csökkenteni a magas vérnyomást, hogyan állíthatnám meg az erecskék megpattánását, varixok képzödését, hogyan szabadulhatnák meg a hemoroidoktól, hogyan fogyjak? Hogyan tudnám kisebbíteni vagy eltüntetni a görcsöket a mellemböl vagy a bör alól? Megfázás tüneteit észleltem,hogyan lehetne megállítani mielött elterjedne?


  Figyelem!!!
  Szaktanácsadás ingyenes a következö hónap végéig. Az állandó információ áram a betegségek okozóinak eltávolításáról, a tudatos kondíció fejlesztés, megjelenés és egészség tökéletesítés az érdeklödök számára, a törödés az emberi szervezettel

  Elönyök és kedvezmények
  - kevesebb megbetegedés átlagban 80% - kal, csökken a kiadás az egészségügyre csaknem az 1/5 – re.
  - Átlagban 1,8 – szor sikeresebb karierjében és magánéletében
  - Jelentösen fogékonyabb, rugalmasabb, könnyebben megoldja nehézségeit
  - Meghosszabbítja életének aktív korszakát átlagban 10 évvel (Jelentösen javul a kinézete lelassul az öregedés folyamata)

  Elérhetöség: ingyenes tanácsadás, szakvezetés, regenerációs üdülés naponta 23.00 -ig
  tel./fax.: +421 2 54 777 817
  tel.: +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 250 508
  e-mail: info@multivitamins.sk
  Cím: Tachyon Technology pharm, Vančurova 1, 831 01, Szlovákia

  A termékek hangsúlyozzák a terapeutikus és regenerációs efektusokat, bioinformációkat ( megjelölve a borítón jellel – magán jellel). Napjainkban elérhetö szolgáltatásról és termékekröl van szó, árban is megfelelö, hogy fejlesszük kondíciónkat, megvédjük egészségünket, kihasználva a nagy árkülönbségeket az EU belül.

  Termékek névsora amelyek megtalálhatóak a rendszerben.
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom