Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
C IMUN 1

A C vitamin komplexe cinkkel, citrus bioflavonoidokkal, echinaceonnal, , glukánnal és más anyagokkal a nátha ellen, támasza a szervezetnek megerőltető helyzetekben,az immunitás megerősítésére.

 • segítség meghülésnél és megfázásnál
 • hatásos az infekciók megelőzésében
 • megerősíti az immunrendszert és az ellnállóképességet

  A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Vitamin C ( aszkorbinsav) jelentős antioxidáns - hatástalanítja a szabad gyököket, melyek bekerülnek a szervezetbe. Ezzel a hatásával hat a rákos és érrendszeri megbetegedések ellen. A C vitamin megerősíti az immunrendszert és a szervezet ellenállóképességét, gyorsítja a sebek hegedését, megerősíti az ínyt és segít a vas felszívódásában a táplálékból.Védelmet biztosít a megfázás és infekciók ellen.

  Észter C
  egy C vitaminforma, amelynek kétszer nagyobb hatása van mint a normális C vitaminnak és gyorsabban éri el a hatásos szintet a testben. A bioflavonoidokkal egyutt támogató hatással van a C vitaminra és többszörösen növeli a hatását ennek a vitaminnak.

  B6 vitaminnak fontos szerepe van a zsírok és fehérjék metabolizmusában. E vitamin hiánya gyengeséget, alvászavarokat és depressziót okoz. Segít felszabadítani az energiát a fehérjékbol, fontos az idegrendszer számára, a voros vérsejtek és ellenanyagok képzésénél.

  Cink fontos elem a bőr egészségének megorzésében. Némely tanulmányok kimutatták, hogy a cinkkel való szuplementáció ugyanolyan eredményes lehet mint a tetracyklinnel való gyógyítás, mert gyulladásgátló hatásai vannak. A cink szedése csökkenti a nátha és a megfázás tüneteit, mint a köhögés, torokfájás, fej és izomfájdalmak, tüsszögés. Segít a szövetek gyógyulásában és gátolja a sebhelyek kialakulását.

  Glukán: természetes immunosztimulátor. Aktiválja a makrofágokat , vagyis az idegen anyagok eltávolítását a szervezetből. Tartósan megerősíti az immunrendszert, ami a sokáig tartó ellenállás alapja vírusokkal, baktériumokkal, penésszel, és parazitális megbetegedésekkel szemben.

  Echinacea: Csökkenti a náthára, megfázásra való hajlamosságot. Rövidíti a vírusos betegség lefolyását, aktiválja a szervezet saját védőanyagait; a keringési rendszer, limfatikus, és légző rendszer efektív természetes méregtelenítőjeként is hat.

  Citrusos bioflavonoidok erős növényi antioxidánsok (védik a szevezetet a szabad gyökök negatív hatása ellen). Védik a C vitamint az idő előtti rongálódástól, és a hatását 20 - szorosára növelhetik. Képesek lebontani a szervezetben a nehéz fémeket, és antimikrobiális hatásuk van.

  Lapacho növény alaphatóanyaga a beta-lapachon, melynek  gyulladás és daganat ellenző hatása van. A Lapacho normalizálja és erősiti a belső szervek műküdését, növeli az immunitást, támogatja az emésztést és serkenti az anyagcserét. Használják még influenza, nátha, köhögés esetén, kandidáknál és herpeszeknél, méh és petefészek gyulladásoknál, izületi gyulladásoknál.

  Használati utasítás: felnőttek 2 - 4 tabletta naponta, orvosi ajánlásra a kétszerese.


 • Összetétel (1 tabletta esetén):

  Aszkorbinsav 250 mg
  Glycyrhiza glabra 50 mg
  Észter C 20 mg
  Tabebuia impetiginosa (Pau D´Arco) 13 mg
  Echinacea 12 mg
  1,3-beta-glukán 10 mg
  Citrusos bioflavonoidok 10 mg
  Cink 4 mg
  Vitamin B6 1 mg
  Neoheszperidín 0,4 mg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 100 tbl. - 7.14 € | 5.48 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom