Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
ÉLES LÁTÁS

A szemek hosszantartó megterhelésekor, hegesztéskor, erős fény hatása során a látás védelmére szolgáló Éles látás néven ismert készítmény
Luteint, fekete áfonya kivonatot és sok más fontos anyagot tartalmazó speciális készítmény, mely

  • biztosítja a szem működését
  • a szemhártyán taláható sárga folt funkciójának helyreállítását
  • javítja az emlékezőképességet
  • szabad radikálokkal szemben való védelem az éles látás, valamint a szemlencse színtisztaságának javítása

A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

Lutein és zeaxantin olyan karotenoidok, amelyek a sárga foltban és a szemhártjában rakodnak le- antioxidánsként hatnak, védik a szemet a radikálisokkal szemben, UV filter hatásúak- védik a sárga foltot a károsodás elől. Korral a karotenoidok száma látványosan csökken és a hiányuk a sárga folt degenerációját okozza. A sárga folt degenerációja a leggyakoribb oka a látás elvesztésének 65 éves kor felett.

Áfonyakivonat a legnagyobb mértékben tartalmazza az aktív bioflavonoidokat, amelyek serkentik a látás alkalmazkodását a fényhez és felelősek a normál látásért szürkülrtben és éjjel. Az áfonyakivonat szedése azoknak tanácsos, akik túlzottan terhelik a szemeiket a számítógéppel való dolgozáskor.

Euphrasia officinalis (Eyebright) egy növény, amelyet fáradt, igénybevett szemekre, gyenge látásra, szemgyulladásokra  és hasonló panaszok kezelésére alkalmazank. Erősíti a szem szerkezetét, csökkenti a gyulladást, fájdalmat, égetést. Eltávolítja a bepirosodást, viszketést. Antibakteriális hatású.

Beta-karotén az A vitamin provitaminja. Erősíti a látást, érvényesül némelyik szembetegségek és látászavarok gyógyításánál. Jó hatással van az immunrendszerre, E vitaminnal és szelénnel együtt gátolja a szemgyulladások kialakulását.  Védi a nyálkahártja és a bőrsejteket az UV sugárzás negatív hatásai elől.

B1 vitamin (tiamin) szükséges az energia termelésre a fehérjékből, szacharidokból és zsírokból ATP formában. A Tiamin ezért fontos a szívműködésnél. Növeli a vérkeringést és a vérsejtek termelését.

B2 vitamin (riboflavin) résztvesz a fehérjék, szénhidrátok és zsírok metabolizmusán. Létfontosságú a B6 és B3 vitaminok funkciójára. Szükséges a szemek egészséges működésére és a szürke hályog megelőzésére. A B2 vitamin hiánya égeto érzést és fáradságot okozhat a szemekben.

B3 vitamin (niacin) fontos az izmok, ideg, szív és érrendszer funkciójánál. Fontos szerepet játszik a szénhidrátok és zsírok metabolizmusánál, a szürkehályog megelőzésénél. Védi az artéria ereket a lipidek lerakódása elől a falakra, csökkenti a koleszterin szintet a vérben és segít csökkenteni a magas vérnyomást. A niacin fontos az agyban lévő metabolizmusoknál, támogatja a megfelelő oxigén mennyiség transzportját az agyba.

C vitamin hatásos az infekciók ellen mint prevenció. Erősíti a szervezet ellenállóképességét, segít a vírusok ellen. Jelentős antioxidáns, megsemmisíti a radikálisokat, amelyek bekerülnek a szervezetbe és eltávolítja a szennyanyagokat. A C vitamin kihagyhatatlan a kolagén termelésénél, s ezzel támogatja a kapillárisok elaszticitását.

D3 vitamin (cholekalciferol) segít a kalcium és foszfor felszívódásánál, amelyek szükségesek az egészséges fogakért és csontokért. Fontos szerepet játszik az izmok, idegek működésénél, a bőr és vérsejtek osztódásánál. A D vitamin hiány összefügg a szürkehályog kialakulásával.

Szőllőmagkivonat bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek javítják a szem vérellátását és erős antioxidáns hatásai vannak. Meggátolják a szürkehályog kialakulását és a sárga folt degenerációját.

Kvercetin erős antioxidáns bioflavonoid, védi a szemet az UV sugárzás elől. Blokkolja azt az enzimet, amely támogatja a szorbitol lerakódását, amely a szem károsodását okozza.

Rendszerint 1 hónapos használat után megállítható a szemhártya sárga foltjának kicsinyedése, sőt tapasztalható ennek bizonyos szintü tágulása is. A legjobb hatást napi 2 (40 éves korig) és 3 (40 év felett) tabletta étellel való használata során érhetjük el.


Összetétel (1 tabletta esetén):

1 tabletta tartalma:
lutein zeaxantin kivonattal 6 mg
aszkorbinsav 100 mg
eyebright
fekete áfonya kivonat
beta- karotin + grape seed
ginko biloba
L-cysztein
DL-metionin
Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 60 tbl. - 7.74 € | 6 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom