Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
ULTRAKOMPLET

A szabad radikálok és karcinogének által okozta egészségkárosodás eliminációja Ezek az anyagok a szennyezett levegőben és a táplálékban egyaránt előfordulnak és a sejtekben a bontási folyamatok során jönnek létre Ultrakomplet – komplex multivitamin – készítmény: 14 vitamint, 11 minerális anyagot, beta-karotént, koenzim Q10 és más anyagok optimális mennyiségét tartalmazza. Minden összetevő védi a szervezetet a civilizációs problémák ellen (szív és érrendszer, mozgás, idegrendszer, stb.), megelőzi a gyors öregedést, fáradságot, stresszt és pozitívan hatnak az immunrendszerre, biztosítják az egészséges bőrt, hajat és körmöket.

Multivitaminok, ásványi anyagok, ginzeng, beta-karotin és növényi kivonatok– megőrzik a fiatalságot és a gondolkodási folyamat minőségét magas életkorig.

 • fizikai és psychikai kondíció javítása
 • védelem a szabad radikálisok ellen
 • a bőr minőségének javulása és az öregedés lassítása
 • védelem a szabad radikálisok ellen
 • védelem a koleszterin lerakódások ellen a szív és érrendszerben
 • pozitívan befolyásolja a koleszterin és cukor szintet a vérben
 • a szívműködést erősíti
 • jó emlékezet és agy működés (DMAE, ginkgo biloba...)
 • energiapótlás
 • az ellenállóképesség kialakítása a stresszel és fáradtsággal szemben
 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Beta- karotén az A vitamin provitaminja. Védi a bőrsejteket az UV sugárzás negatív hatásai ellen s ezzel minimalizálja a bőr károsodását napozás közben.

  Alfa-lipo sav egy erős antioxidáns. Fontos szerepet játszik az energia képzésénél, amely fontos a mindennapi tevékenységeknél. Segít egyensúlyba hozni a cukorszintet a vérben és védi a májsejteket a szabad radikálisokkal szemben, regenerálja a máj sejtjeinek membránját. Megvédi a szemet a szürkehályog kialakulása ellen.

  Ginkgo biloba jó irányba befolyásolja az emlékezetet és az agyműködést. Bioflavonoidokat tartalmaz, amelyeknek antioxidáns hatásai vannak. Lassítják a folyamatokat, amelyek összefüggnek az öregedéssel.

  Fo- Ti lassítja az öregedést, meggátolja a hajhullást és az izmok elvesztését, a vérben csökkenti a koleszterint, segít az ateroszklerózis megelőzésében, csökkenti a vérnyomást.

  Szibériai zsensen pozitiv hatással van a fizikai és a psychikai aktivitásra, főleg a megnövelt igények és fáradság esetén. Segit a szervezet regenerációjánál, pozitiv hatással van a szexuális életre.

  Használat: 2x naponta (1 tabletta reggel, 1 tabletta délután). 8 hét elteltével javul a testi és lelki erőnlét, megszűnik a fáradtságérzet, a feszültség és stressz, valamint megújul az egészség. 40 év felett ajánlatos napi 4 tabletta szedése.


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  1 tabletta tartalma:
  beta-katrotin 4 mg
  szibériai zsensen 20 g
  aszkorbinsav 150 mg
  ginko biloba 10 mg
  DMAE 100 mg + kalcium
  E vitamin
  Fo-Ti
  koenzim Q10
  PABA
  kollagén
  citrusz-bioflavonoidok
  B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, D3 és K1 vitaminok, Alpha lipoic acid, biotin, magnézium, cink, réz, bór, króm, molybdén, jód, germánium, szelén, vanád és más anyagok.


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 5.61 € | 4.32 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom