Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MOBIL PLUS

Chondroitin és glukózamin egyetemben más anyagokkal az izületi ágyak és porcogók efektív újulását okozzák és javítják a mozgást.

Speciűlisan alkalmas a közép és magasabb korban lévő személyeknekm főleg ha izületi fájdalmakban szenvednek, aktív sportolóknak és azoknak, akik mozgással terhelik magukat a munkában.

Az anyagok szinergikus hatásai támogatják a:
 • izületek, porcogók, csontok, izmok regenerációját
 • az izületi ágyak és porcogók efektív újulását
 • hosszútávú fájdalmak eltávolítására
 • izületek mozgása újulását
 • dagadésok és gyulladások elnyomását
 • oszteoporózis, artritídis, artrózis, köszvény (izületi fájdalmak és korlátolt mozgás) ellen


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Glukosamin egy anyag, amelyből a szervezet a forgók struktúráját képezi. A glukosamin szintje a szervezetben korral csökken, ami azt eredményezi, hogy a porcok és forgók megkopnak. A glukosamin védi, regenerálja a forgók felületét, gyulladáscsökkentő hatása is van.

  Chondroitin segít védeni a porcogókat avval, hogy stimulálja ennek fő elemei képzését, vonza és leköti a vizet és a tápanyagokat, lassítja azokaz az enzimeket, amelyek roncsolják a porcogót. A termék különösen alkalmas a középkorú betegek számára, főleg ha jelentkeznek náluk forgófájdalmak, továbbá az aktív sportolók számára és azokéra, akik munka közben terhelik a szervezetet.

  MSM (metylsulfonylmetán) organikusan kötött ként tartalmaz, amelyik könnyen felszívódik a szervezetben. A kén fontos az enzimek, ellenanyagok képzésénél, a kolagén termelésénél, porcogók, haj, bőr, csontok, fogak és körmök struktúrájánál és megőrzi ezek egészségét.

  Rutin és C vitamin javítja vérkeringést a forgók szöveteiben, ami növeli a forgó ellátását azokkal az anyagokkal, amelyek fontosak a porcogók megújjulására. Szilícium és C vitamin fontos anyagok a kolagén termelésére és alkotó eleme a forgóknak, porcogóknak, kötőszöveteknek.

  D3 vitamin, szilícium és bór serkentik a kalcium felszívódását maj az ezután követkető lerakódását a csontokban és fogakban. Segít megelőzni az oszteoporózis kialakulását. A kalcium hasznos még a helyes izomösszehúzódásoknál.

  B5, B6 és B10 vitaminok résztvesznek olyan folyamatokban, amelyek felszabadítják az energiát a táplálékból, gyorsítják a gyógyulást, amivel lerövidül a regeneráció időtartama.

  Használat: 2 tabletta 3x naponta (2 tabletta reggel, 2 tabletta délután és 2 tabletta alvás előtt). Rendszerint 3 hónapos használat után enyhülnek a fájdalmak és a daganatok, javulás észlelhető az ízületi porcok és a hátgerinc mozgékonysága terén. Az első javulási eredmények már 4 hét után jelentkeznek.  Összetétel (1 tabletta esetén):

  1 tabletta tartalmaz:
  glukozamin 260 mg
  chondroitin 190 mg + MSM 190 mg
  kalcium-citrát 20 mg
  C vitamin 40 mg
  rutin
  PABA
  bór
  B5 vitamin 2 mg
  B9, D3 és egyéb anyagok.


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 6.54 € | 5.05 €
  • csomagolás 120 tbl. - 11.8 € | 8.6 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom