Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
KARDIOMAX LINIE


Táplálékkiegészítő, komplex hatással a szervezet áttisztítására, a szív és érrendszer átjárhatóságára és a zsírok redukálására.
 • homocisztein termelés ellen hat
 • redukálja az érgörcsök kialakulását
 • komplex antioxidáns hatású


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Yucca shidigera magas szaponin tartalommal - erős tisztító és méregtelenítő hatással, amelyek mint természetes tisztítóanyagok hatnak a szervezetre. Vízben oldódó (sztearanos) és vízben nem oldódó (terpénes) szaponínokat tartalmaz. A sztearanos szaponínok a bélben reakcióba lépnek a koleszterollal, és nem oldódó vegyületeket alkotnak, melyek gátolják a koleszterol felszívódását a bélből a vérbe, így csökkentik a vér koleszterol szintjét. A terpénes szaponínok bekerülnek a vérbe és a vérkeringési rendszerrel együtt az egész szervezetbe - megtisztítják az ereket a koleszterol lerakódásoktól és egyébb zsíroktól. A Yucca hatásos elsősorban a belekben, vérben, vesében, epében - eltünteti a lerakódásokat és méregteleníti a szervezetet.

  Magnézium hat a szívritmus zavarok ellen. Megtisztítja az ereket, ezzel elősegíti a vérnyomás normalizálását. Magnéziumhiányban nő a koleszterolszint és egyébb zsírok mennyisége a vérben, nő az ateroszklerózis veszélye.

  Lecitín természetes anyag, megtalálható a szójában, amely jól ismert pozitív hatásáról a vérkoleszterínszint csökkentésében és a szív védelmében. A lecitín növeli a sejtfalban a foszfatidylcholín arányát a koleszterolhoz képest és a sejtfal kolesztertolszintjének csökkentésével hat az ateroszklerózis ellen.

  Fólsav, vitamín B6 és vitamín B12 a B vitamínok csoportjába tartoznak, segítenek megtartani a kardiovaszkuláris rendszer állapotát a plazma homociszteínjének csökkentésével. A homociszteín aminosav, amely fontos szerepet játszik az ateroszklerózis és trombotikus betegségek kialakulásában - európai kutatások igazolták, hogy a kardiovaszkuláris megbetegedések száma 2,2 - szer több azoknál az egyéneknél, akiknél a plazma homociszteínszintje a normális érték utolsó ötödébe esik. Tudományos munkákban kiemelkedő Shirley A.A. Beresford, PhD.a washingtoni egyetemről. Állítása szerint a magas homociszteínszint osszefugg a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásával. A fólsav a B6 és B12 vitaminokkal és cholínnal csökkentik a homociszteinszintet.

  C vitamin erősíti az elgyengült érfalakat a felszíni hajszálerekben és kapillárisokban. Antioxidáns hatása van- eltávolítja a káros szabad radikálisokat, amelyek roncsolják az érfalat és elgyengüléshez vezetnek. A C vitamin csökkenti a véralvadást és így segít megelozni a vérrögök kialakulását.


  Használati utasítás: 1 tabletta naponta


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Yucca shidigera 150 mg
  Magnézium 100 mg
  Lecitín 60 mg
  Vitamín B6 7 mg
  Fólsav 200 mcg
  Vitamín B12 5 mcg
  Vitamín C

  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 100 tbl. - 7.1 € | 5.45 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom