Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
ALOE VERA + ÚJDONSÁG

Lapacho, beta-glukán, aloe vera és más anyagok az immunrendszer megerősítésére komoly betegségek esetén.
 • növeli az immunitást,kritikus állapotban segíti a szervezet regenerálódását
 • erős antioxidáns hatása van
  A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:
  Lapacho (Pau D'Arco) egy növény, amelynek az alaphatóanyaga a lapachol és beta-lapachon, melyeknek gyulladásgátló és daganat kialakulását megelőző hatása van. A Lapacho normalizálja és megerősíti a belső szervek működését, segíti az emésztést, anyagcserét.
  Beta-glukán természetes immunosztimulációs hatású. Növeli a szervezet ellenálló képességét vírusos, bakteriális, gombás és/vagy parazitikus megbetegedésekkel szemben. Főleg csökkentett immunitású egyéneknek, idősebbeknek ajánlott, mert a glukán aktiválja a fehér vérsejtek, amelyek a immunrendszer részei. Nagyon alkalmas rákos megbetegedések megelőzésére. Segít a krónikus hasnyálkahártya gyuladás , reuma, arteroszklerózis megelőzésében, gyógyításában.
  Aloe vera széles skálában tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szaharidokat, enzimeket, aminosavakat, amelyek egésze tisztítja és regenerálja a szervezetet. Hatékony a bőr , szájüreg, mandula, belső nyálkahártya regenerálódására. Antibakteriális, antifungicíd, antivírusos, gyulladásgátló, és erős antioxidáns hatású. Csökkenti a fájdalmat és gyorsítja a seb behegedését és égési fájdalmakat. Germánium 132 javítja az erek állapotát, normalizálja a vérnyomást, a vér koleszterin szintetjét. Erősíti az immunrendszert - aktiválja a makrofágokat és pozitívan befolyásolja az immunrendszer T és B sejtjeit ( limfociták). Segít a vastagbél és májrák gyógyításában, és a tüdőrák megelőzésében.
  Germánium az oxygén hordozója ( organikus formában 3 atom oxygént köt) a sejthártyán keresztül egyenesen a sejtbe. Dr. Otto Warburg, Nobel díjas rákkutató, rájött, hogy a rákos sejtek nem metabolizálják az  oxigént. A sejtek oxigénnel való elárasztása a rákos sejtek növekedésének megállításához, esetleg a normális állapot visszaállításához vezet..

  Használati utasítás: 2 - 3 tabletta naponta

 • Összetétel (1 tabletta esetén):

  Dioscorea villosa (Wild yam, 16% diosgeninu) 120,00 mg
  Tabebuia impetiginosa (Pau D´Arco, Lapacho) 100,00 mg
  Aszkorbinsav 60,00 mg
  Aloe vera (kivonat 200:1) 50,00 mg
  1,3 D Beta Glukán 50,00 mg
  Tripszín 20,00 mg
  Germánium 132 5,00 mg
  Szelén 30,00 mcg

  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 12.55 € | 9.67 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom