Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
IP6 - MG ÚJDONSÁG

IP6, inozitol és glukán a védőfaktorok kialakítására, a szív- és érrendszer regenerálódására.

  • segít a rákos betegségeknél
  • csökkenti a koleszterin szintet
  • alkalmas a szív és érrendszeri betegségek ellen
  • segíti az immunrendszert
  • erős antioxidáns hatás
  • védi a vastagbél, agy , mell, prosztata sejtjeit és szöveteit a szabad gyökök negatív hatása ellen.


A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

IP6 (inozitol hexafosfát) véd az infarktus ellen, csökkenti a koleszterin szintet a vérben, erős antioxidáns hatású, védelmet biztosít a vesekövek kialakulásával szemben, vírusellenes és karcinogénellenes hatása van. Gabonában, búza- és rizs korpában fordul elő.

Az inozitol szerkezete alapján a cukorhoz hasonlít de nem termel inzulínt a testben. Résztvesz a koleszterin szint csökkentésében. Segíti az egészséges haj kialakulását, haj növését és ellenőrzi az ösztrogén szintet, védi a mellet a csomók kialakulásával szemben. Szükséges az idegsejtek működésénél és növekedésénél. Segít a kozponti idegrendszer problémáinál mint a depresszió, Alzheimer kór, schizofrénia.

Beta-glukán természetes immunosztimulációs hatású. Növeli a szervezet ellenálló képességét vírusos, bakteriális, gombásodás vagy parazitikus megbetegedésekkel szemben. Főleg csökkentett immunitású egyéneknek, idősebbeknek ajánlott, mert a glukán aktiválja a fehér vérsejteket, amelyek a immunrendszer részei. A beta-glukán kontrollálja a koleszterin szintet a vérben- csökkenti az LDL-koleszterint és növeli a HDL-koleszterin szintjét. Nagyon alkalmas rákos megbetegedések megelőzésére. Segít a krónikus gasztritídisz , artritídisz, arteroszklerózis megelőzésében, gyógyításában.

Zselatin- aminosavak forrása, amely a csontoknak, forgóknak, izületeknek, kötőszöveteknek és a bőrnek képezi alapját. Védi a forgókat az idő előtti elkopástól.

Használati utasítás: gyerekek11- től 14 éves korig, fejlődésben lévők, és felnőttek 1 - 2 tabletta naponta.


Összetétel (1 tabletta esetén):

IP6 220 mg
Inozitol 220 mg
Glukán 100 mg
Hydrolizált zselatín 20 mgVásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 60 tbl. - 12.32 € | 9.5 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom