Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
HORMONATUR FÉRFIAKNAK

Saw palmetto, szójás izoflavonoidok és más fitohormónok a fiatalság megtartására ,továbbá a:

 • szexuális teljesítmény növelésére.
 • tesztoszterón hormon helyettesítése és a hormonális aktivitás megőrzése
 • a rákbetegségek keletkezésének megelőzése és segítség a gyógyulásban
 • a természetes zsírtartalom szabályozása
 • pszihikai kondíció javítása főleg nagyobb megeroltetés esetén


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Szójás izoflavonoidok csökkentik a prosztata rákos daganatainak kialakulását, a prosztata sejtek növekedését gátolják, mégpedig úgy, hogy gátolják azon enzimek aktivitását, amelyek a tesztoszterónt a prosztatában olyan formára alakítják, mely képes aktiválni a prosztata sejtek növelését.

  Serenoa repens (Saw Palmetto)  termését prosztata problémák esetén használják. Bebizonyosodott, hogy korral megnövekszik a dihydrotesztoszterón aránya a prosztatában, ami a prosztatasejtek megnagyobbodását, így az ún. prosztata benignus hiperplázia kialakulását okozza. A Saw Palmetto zsírsavat tartalmaz, ami csökkenti a dihydrotesztoszterón szintjét a prosztatában.

  Paradicsom lykopén hatásos antioxidáns - hatásos a rákos megbetegedések gyógyításában, növeli az ellenállóképességet, és fontos szerepe van a nemi mirigyek helyes működésében (prosztata). Javítja a bőr minőségét is.

  Szőlőmag kivonat bioflavonoidban gazdag, amelyek hatásosak a szervezet védelmére a szabad gyökök ellen. A bioflavonoidok segítik a C vitamín aktív hatását a sejtfalak megerősödésében, ezáltal a sejtfalak ellenállóbbak lesznek. Azonkívül segítik a kollagén produkcióját ,a szövetek megújulását. Hatásosak a rák elleni harcban, és szívbetegség ellen. A szőlőmag kivonat segít megőrizni a jó vérkeringést és az erek egészséges állapotát.

  Szibériai zsensen pozitív hatással van a fizikai és lelki állapotra, főleg a szervezet megerőltetésekor.Segíti a szervezet regeneráló képességét és a szexuális aktivitást. Potencianövelőként és az életkor meghosszabbítására használják.

  Ginkgo biloba két hatásos anyagot tartalmaz. Az első a bioflavonoidokhoz tartozik, melyeknek antioxidáns hatásuk van- lassítják az öregedési folyamatot. A másik hatóanyag a terpenoid, amelyik a vérben lévő kapillárisokat kiszélesíti és így javítja az agy vérellátását és segít az idegrendszer sejtjei védelmében. Ezáltal megnő a koncentráció képesség és csökken a fáradtság. Egyebek mellett alkalmazható potencia zavarokra, Alzheimer kór kezelésére, reuma ellen.

  Mucuna puriens egy növény, amelynek hatásait használják a koncetráció és emlékezet javítására. Nagy mértékben tartalmazza az L-DOPA anyagokat és növeli a növekedési hormont. A növekedési hormon kontrollálja az öregedési folyamatot, de korral csökken a mennyisége a testben. E hormon növelésével javul az immunrendszer, nő az izomzat, lebomlik a zsír és a szervezet regenerálódik idősebb korban is. A mucuna purienset használják még kedély- és libidó növelésre.

  Muira puama növény, amely stimulálja a szexuális aktivitást, és potenciát a férfiaknál, javítja a vér cirkulációját a prosztatában.

  Króm esszenciális elem,segít fenntartani a szervezetben az optimális cukor és koleszterin szintet. Fontos szerepe van még a zsírok metabolizmusánál, s így részt vesz a zsírok és testsúly csökkentésénél.

  Szelén erős antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Főleg a férfiak számára fontos, mert nagy mennyiség távozik el a testből a spermákkal. A szelén hiány a férfiaknál terméketlenséghez vezethet. Hiányos szelén bevitellel kapcsolatosak külömböző betegségek: pajzsmirigy problémák, csontok és izületek degenerációja, infarktus, rákos és szív-érrendszeri megbetegedések. Tudományos kutatások alapján a szelén rákellenes hatása azon alapul, hogy növeli az immunrendszert, résztvesz a karcinogén anyagok metabolizmusában, csökkenti a daganatos sejtek növekvését és résztvesz az enzimek szintézisében.

  Kollagén fontos anyag a csontok, izületek, izmok, ínek és kötőszövetek számára. A bőrszövetek egészen 75 %-kát a kolagén alakítja. 25 éves kortól a kollagén szint a bőrben évente 1,5 %-kal csökken, ezért fontos a testben megtartani a szintjét az egészséges és ráncmentes bőr érdekében. A hidrolitikus kollagén (amely megtalálható a termékben) egy magas minőségű tiszta kollagén, amely segítségével az organizmusba eljutnak az információk a kollagén szerkezetéről- ezeket az információkat a kollagén vékony bélben való hasadásakor kapja meg a szervezet. Ezt az információt betáplálja a génbe, amely a kollagént termeli. Ezek alapján a test megkezdi a saját kollagén termelését- csontok, izületek és a haj szerkezetének alapanyaga


  Használati utasítás: 1 tabletta naponta, nagyobb adagban orvos ajánlásra.


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Saw palmetto 150 mg
  Mucuna pruriens 100 mg
  Szibériai zsensen 60 mg
  Szójás izoflavonoid 25 mg
  Muira puama 30 mg
  Hidrolizált kollagén 20 mg
  Ginkgo biloba 15 mg
  Szőlőmag kivonat 5 mg
  Paradiocsom lykopén 3 mg
  Króm 80 mcg
  Szelén 40 mcg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 30 tbl. - 5.12 € | 3.7 €
  • csomagolás 60 tbl. - 8.8 € | 6.3 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom