Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
HORMONATUR NŐKNEK

Optimális hormonszint megtartásárért, fiatalos kullemért és vitalitásért időssebb korban is. Növényi kivonatok speciális egyvelege (Dioscorea villosa, szójás izoflavonoidok, Angelica sinensis és más fitohormonok) hatásos:

  • oszteoporózis ellen
  • változókor tünetei ellen
  • menstruációs fájdalmaknál (optimális a ciklus 14.-ik napjától szednia végéig)
  • elhízás ellen 40 év felett is
  • az ösztrogén természetes utánpótlása a hormonális szint megtartására, de a klasszikus hormonális terápiákkal ellentétben megelőzően hat a daganatok kialakulását illetően (mellrák, petefészek rákos megbetegedései)
  • fiatal nők hormonális szintjének kiegyenlítésére
  • segít a fiatalság és vitalitás megtartásában
  • növeli a szexuális aktivitást


A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

Szójás izoflavonoidok a legjelentősebb fytoösztrogének - hormonokhoz hasonló növényi eredetű anyagok, amelyek az ösztrogén receptorokra kapcsolódva gátolják a belső ösztrogének funkcióját a szervezetben. Ezáltal elnyomják a nem kívánt ösztrogén aktivitását, mely a daganatok képződését okozza. A szójás izoflavonoidoknak semmilyen mellékhatásuk nincs, képesek rákötődni a szövetek ösztrogén receptoraira, melyek reagálnak a hormonális kezelésre. Így segítenek a klimaktéria ( oszteoporózis) ellen.

Dioscorea villosa növény, melynek hatása ismert az optimális mennyiségű női nemi hormonok, ösztrogén és progeszteron eléréséhez. Disgenínt tartalmaz, aminek hasonló szerkezete van mint a szteroid ösztrogén hormonoknak, ezért tartoznak a fytoestrogének csoportjába - anyagok, melyek rákapcsolódnak az ösztrogén receptorokra , és így gátolják a belső ösztrogének hatását a szervezetben. Ezért van nagy jelentőségűk a daganatok kialakulását illetően, szabályozzák a menstruációs folyamatot, és segítnek átvészelni a klimaktéria komplikációit.

Angelica sinesis (Dong quai) növény, mely hat a méhizmok relaxációjára menstruációs görcsök és fájdalmak esetén, hat a progeszterón termelésre. A progeszterón fontos hormon az oszteoporózis megelőzésében, mert hat az oszteobalasztok képződésére (csontformáló sejtek).

Szelén erős antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Főleg a férfiak számára fontos, mert nagy mennyiség távozik el a testből a spermákkal. A szelén hiány a férfiaknál terméketlenséghez vezet. Hiányos szelén bevitellel kapcsolatosak külömböző betegségek: pajzsmirigy problémák, csontok és izületek degenerációja, infarktus, rákos és szív-érrendszeri megbetegedések. Tudományos kutatások alapján a szelén rákellenes hatása appan alapul, hogy növeli az immunrendszert, résztvesz a karcinogén anyagok metabolizmusában, csökkenti a daganatos sejtek növekvését és résztvesz az enzimek szintézisén. A szelén szedésével jó hatás érhető el nőknél a változókorban, mert mérsékeli a hőhullámokat és rosszulléteket.

Kóreai zsensen pozitív hatással van a fizikai és lelki állapotra, főleg a szervezet megerőltetésekor. Segíti a szervezet regeneráló képességét, és a szexuális aktivitást. Megtartja a szervezet optimális cukorszintjét.

Króm fontos szerepet játszik a cukor energiává való átalakulásában. Segíti a zsírok égetését , és lassítja az öregedést.

Molybdén támogatja a szaharidok és zsírok metabolizmusát. Ezen kívül fontos eleme annak az enzimnek, amelyik felelős a vas felszívódásáért a testben. Hatással van a fluór lerakodására és ezzel a fogak épségére is. A hiánya növés lassulást, termékenység csökkenést, húgy és epe köveket okozhat.

Bór stimulálja az ösztrogén termelését nőknél a változó kor után, hatásos lehet az oszteoporózis megelőzésénél és kezelésénél. Ezen kívül a bór szükséges a kalcium és magnézium metabolizmusánál, növeli a felszívódásukat és a lerakodásukat a csontokban, véd az oszteoporózis ellen. Mérsékeli az izületi fájdalmakat.

D3 vitamin segít a foszfor és kalcium felszívódásában, amelyek szükségesek az egészséges fogakér és csontokér. Fontos szerepet játszik a jó izommőködésben, idegeknél, sejt növekvésnél, bőr és vérsejtek osztódásánáal.

Jód fontos a pajzsmirigy helyes mőködésére. A pajzsmirigy sejtek a jódot a hormonok szintézisénél használják. Segít a felesleges zsír lebontásánál, őrzi az energiát, egészségesen tartja a hajat, bőrt és a fogakat.


Használati utasítás: 1 tabletta naponta, nagyobb adagban orvosi ajánlásra.


Összetétel (1 tabletta esetén):

Dioscorea villosa (Wild Yam) 180mg
Angelica sinesis (Dong quai) 80 mg
Kóreai zsensen 60mg
Pau D´Arco 60 mg
Szójás izoflavonoidok 45 mg
Bór 0,5 mg
Molybdén 150 mcg
Króm 80 mcg
Jód 70 mcg
Szelén 50 mcg
Vitamin D 35 mcg

Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 30 tbl. - 4.92 € | 3.8 €
• csomagolás 60 tbl. - 8.2 € | 6.3 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom