Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
ANTIVARIX

Dioszmin és vadgesztenye, hamamelisz, ruscus és egyébb anyagok az erek regenerálódására, a vérkeringés javítására, az érfalak megerősítésére, az erek koleszterintol való megtisztítására (nagyobb hatás elérése érdekében a TESTTISZTÍTÓVAL egyutt használatos )Megkönnyebbülés a visszerek és krónikus érszegénységben szenvedő betegek számára.

 • segíti az érfalak rugalmasságát
 • az erek átjárhatóságát
 • csökkenti a lábdaganatokat és lábfájást, megszünteti a „nehéz“ és fáradt láb okozta érzést


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Mikronizált dioszmin heszperidinnel flavonoid, növeli az érfalak feszültségét és ellenállását, így segítenek erősíteni és megújítani az érfalakat - gátolva így az apró erecskék megrepedését, és a viszerek kialakulását. Erős gyulladásgátló hatásuk van. Segít fekélyek és hemoroidok ellen is.

  A vadgesztenye kivonat aescínt tartalmaz, amely csökkenti a lábdaganatokat, a nehéz, fáradt láb érzetét.Az aescín gátolja a folyadék kiáramlását az erek elhasználódott részein, több tudományos munka igazolja az aescín pozitív hatását az érfalak megerősítésére - blokkolja az enzimek feloldódását, melyek károsítják az érfalak felépítését, és pórusokat hoznak létre, melyek lehetővé teszik a folyadék átfolyását , és blokkolja azon enzimek feloldódását, melyek felbontják a kollagént és elasztínt az érfalakban. Hat a kitágított érfalak felszínére, melyek a behatárolt folyadékáram következtében alakultak ki - összehúzza az átmérőiket. Ezen tulajdonságainál fogva segít a varikózisos vénáknál, a krónikus, vénás insuficiencióknál, és az alsó végtagok bedagadásainál. Szintén gyulladásgátló hatása van, és segít a véralvadásnál.

  Hamamelisz kivonat (Hamamelis virginiana) visszahúzodást okoz, megállítja a vérzést, mérsékli a fájdalmat, csökkenti a kapillárisok átjárhatóságát, növeli a vérfalak rugalmasságát.

  Ruscus aculeatus ruscogenint és neoruscogenint tartalmaz, amelyek eltávolítják a gyulladásokat és érösszehúzódást eredményez, főleg az érrendszer területén. Segít az aranyerek és elgörcsösödött erek gyógyításaban.

  Centella asiatica triterpén anyagokat tartalmaz, amelyek növelik a kollagén termelését az erekben és segítenek az érfalak megerősítésében. Ezen kívul hasznosak az érfalak és kapillárisok kiegyenesítésénél, s így javítják a vérkeringést.

  Galagonya bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek táplálják az érrendszert. A galagonya kivonat javítja a vérkeringést a koronáris ütőerekben, erősíti a szívizomzatot, szabályozza a vérnyomást és csökkenti a kapillárisok gyengeségét. Továbbá javítja minden testrész vérkeringését. Antiszklerotikus hatása van, használják szívritmus zavar ellen, infarktus utáni kezelésre, torokgyulladás és fejfájás esetén.

  Áfonya antocianidokat tartalmaz, amelyeknek kitűnő antioxidáns hatásai vannak. Pozitiv hatással vannak az érrendszerre - csökkentik az apró hajszálerek áteresztőképességét s ezzel gátolják a kapilláris vérzést, erősítik az érfalakat és javítják a vérátfolyást. Meggátolják az LDL-koleszterin oxidációját és az ezután bekövetkező érfali lerakódásokat, amelyek az ateroszklerózis okozói. Használják még aranyér kezelésére.

  B6 és B12 vitaminok olyan B csoportú vitaminok, melyek segítenek megtartani a szív és érrendszer egészségét avval, hogy csökkentik a homocyszteín szinjét a plazmában. A homocyszteín egy olyan aminosav, amelyik több tudományos kísérlet szerint, nagy szerepet játszik az ateroszklerózisos és trombózisos megbetegedéseknél.

  C vitamin erősíti az elgyengült érfalakat a felszíni erekben és kapilárisokban és antioxidáns hatása is van- eltávolítja a káros radikálisokat, amelyek tönkreteszik az érfalakat s ezek elgyengüléséhez vezetnek. A C vitamin alkalmas a vérrögök kialakulása ellen.

  E vitamin a zsírban felszívódó vitaminok közé tartozik- erős antioxidáns hatásai vannak, védi a sejteket a radikálisokkal szemben. Segít megelőzni a szívbetegségeket és megtartani az egészséges érrendszert, meggátolja az LDL-koleszterin oxidációját.

  Szicílium egy biogénikus elem, amely pozitiv irányban hat a zsírok metabolizmusára. Megtalálható a csontokban, izületekben és a fogzománcban és résztvesz a kalcium bevételében a táplálékból. A szilícium fontos a kolagén termelésénél, amely fontos az összes szövet rugalmasságánál. Ezzel befolyásolja az erek rugalmasságát is. Ez az elem hatásos a magas vérnyomás megelőzésénél, arterioszklerózisnál, oszteoporózisnál és artrózisnál.


  Használati utasítás: 1-2 tabletta 2 x naponta (reggel és este , legjobb 12 óránként )evés közben1- 3 hónapon keresztül


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Mikronizált dioszmín heszperidínnel( 90: 10) 80 mg
  Horse chestnut 80 mg
  Vitamín C 41,3 mg
  Ruscus 30 mg
  Hamamelis virginiana 30 mg
  Vitamín E 25 mg
  Kivonat ( extr. 15%) 20mg
  Centella asiatica (Gotu Kola) 20 mg
  Áfonyakivonat 15 mg
  Szilícium 6,5 mg
  Vitamin B6 3,7 mg
  Fólsav 0,2 mg
  Vitamin B12 5 mcg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 50 tbl. - 7.14 € | 5.48 €
  • csomagolás 100 tbl. - 9.66 € | 7.44 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom