Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
ENZIMKOMPLEX- jelenleg nincs kínálatunkban


Proteolitikus enzimek hatása - enzimekkel való kiegészítése , enzimtöblettel, és szuperoxiddizmutázzal, erős gyulladásgátló hatással segít a daganatok és izületifájdalmakkal szemben,zsírfelbontással, megelőzőleg hat a rákos daganatokkal szemben.
 • hat az akút krónikus gyulladásos légzési problémáknál, kiválasztó, és emésztőrendszernél, gyulladásos bőrbetegségeknél
 • segít gyomorbántalmaknál és emésztési problémáknál
 • segít reumatikus bántalmaknál és érgyulladásnál
 • lerakódások és vércsomók feloldása a vérben
 • a daganatok és balesetek során keletkezett véraláfutások felszívódása
 • erős antioxidáns hatású

  A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján: Pankreatikus enzimeknek 3 csoportja van - proteázok a proteinek emésztéséhez ( tripszín, chimotripszín), lipázok a zsírok emésztéséhez, amylázok a szénhidrátok emésztéséhez. A proteolitikus enzimek részben felszívódnak a szervezetbe. Felszívódott formában erős gyulladásgátlóhatású, antioxdációs hatása van és ismert a rákellenes hatása is. A pankreatikus enzimek szabályozzák és optimalizálják a gyulladás lefolyását, mégpedig úgy,hogy képesek felbontani a gyulladásnál keletkező anyagokat, amelyek felsértik a közelükben lévő szöveteket, így terjesztik a gyulladást.Segítenek a daganatok felszívódásában, és javítják a megsérült rész vérkeringését. - így meggyorsul a megsérült szövetek regenerálódása.
 • Pankreatín enzim,melyet sertés hasnyálmirigyéből nyerünk - mint ennek a terméknek a fő összetevője, a pankreatikus enzim mindhárom csoportját tartalmazza, így segíti a zsírok felbontását, és a felesleges anyagok eltávolítását, melyek a részleges emésztésnél keletkeznek, és lerakódnak a szervezetbe.Így tisztítja a szív,-és érrendszert. A felszívódás után gyulladásgátlóként hat.

  Szuperoxiddiszmutáza antioxidáns enzim erős antioxidáns hatással - főleg a peroxidcsoport vízzé való transzformálására ( melyek elfőrdulása barna foltokat okoz a bőrőn). Védi a szervezetet a szabadgyökök kialakulásától, amelyek folyamatosan légzés útján , vízzel és táplálékkal kerülnek a szervezetbe. Segít gyulladásoknál, infekcióknál és alergiás megbetegedéseknél.

  Papain egy enzim a trópusi papája növényből.  Gyakori hasmenésnél használják, ugyanúgy mint a gyomormegbetegedéseknék, gyulladásos betegségeknél. A gyomorra nyugtatóan hat.

  Trypszin enzim, mely lehetővé teszi a fehérjék oszlását és felszivódását a vékonybélből. Abszorbált formában gyulladás és daganat elleni hatásai vannak. Képes feloldani a fehérje réteget a beteg sejteken és ezek igy egyszerűbben elérhetővé válnak az immunrendszer sejtjei számára, amelyek megsemmisitik őket.

  Bromelaín természetes proteínlitikus enzim, ananászban fordul elő. Gyulladásgátló hatása van - segít a plazmaproteinek elpusztításában, amelyek a gyulladás során bekerültek az erek körületébe, így tompítja a gyulladás folyamatát. Segít a zsírok feloldásában.  Használati utasítás: 2 - 4 tabletta naponta evés közben


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Pankreatín 120 mg
  Papaín 61 mg
  Bromelaín 50 mg
  Rutín 34 mg
  Trypsín 26 mg
  Lipáza 20 mg
  Yucca schidigera 20 mg
  Hidrolyzált kollagén 20 mg
  Chymotrypsín 1,10 mg
  Superoxiddiszmutáza 150 mcg
  Germánium 132 50 mcg
  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 7.47 € | 5.75 €
  • csomagolás 120 tbl. - 14.34 € | 11.1 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom