Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
FO-TI STOP - ŐSZÜLÉS

Táplálékkiegészítő őszülés ellen és a haj regenerálódásáért. A Fo - Ti gyökérkivonat őszülés ellen és hajhullás ellen, hat a vérnyomás és koleszterolszínt csökkentésére és a a vérnyomás és koleszterolszínt csökkentésére.

Hat a:
 • őszülés és hajhullás ellen
 • a haj regenerálódásáért
 • a vérnyomás és koleszterolszínt csökkentésére
 • ateroszklerózis ellen
 • vesék és máj működése támogatása


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:
  Fo-Ti (Polygonum multiflorum, He Show Wu - fordításban „ fekete fej“)  a kinai orvoslás álltal használt és jóváhagyott a pigment stabilizálására a hajban-megelõzzi az õszülést. Fo-Ti lassítja az öregedést, a haj hullást, csökkenti a vér cholesterolt, segít megelõzzni az atelesklerózist, védelmet nyújt az erek flexibilitására, bíztosítja az erekben a megfelelõ cirkulációt, csökkenti a magas vérnyomást (hypertenziát) Fo- TiI pozítivan hat a termékenységre, segít a vaginális válladék szábályozásában és az infekciók esetén az infekciók orvoslásában. A terméketlen nõk esetében az ovulációt és a hormonháztartást szabályozza. A férfiaknál az impotencia kezelését a szexuális aktivitást serkenti. A kínai orvoslás álltal a Fo-Ti alosegíti a vese és a máj tisztitási és eliminációs funkcióját,amely idõsebb korban csokken. Nem megfelelõ eliminációs funkció a vesénél a szervezetben a káros anyagok lerakodását és a fehérje metabolizmusának végtermékei,amelyek felgyũlemlenek és lerakodnak a vérben és a szervezetünkben. A vese tisztitja a vért és eltũnteti a káros anyagokat. Fo-Ti segíti a vese jobb mukõdését és ezálltal a káros anyagok eltávolítását a szervezetbol.


  Használati utasítás: 2 tabletta 2x naponta,ha nem érte el a kívánt hatást emelje az adagot max. 5 tablettára 2x naponta.


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Fo-Ti 200 mg

  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 100 tbl. - 5.6 € | 4.3 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom