Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
HCA ZSÍRÉGETŐ KOMPLEX

Hidroxicitromsav, konjugált linolénsav - komplex zsírégető és izomnövelő hatású - ideális alakformáló

 • segíti a zsírégetést az izomanyag állandó marad.
 • segíti a szív-, és érrendszer megtisztítását és erősíti a szív működését
 • energiát ad a szervezet mindennapi aktivitásához.


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  HCA ( hidroxicitromsav) növényekben csak kis mértékben fordul elő, kivétel a  Garcia cambogia. HCA gátolja a szénhidrátok zsírré való átalakulását az enzimreakciók inhibíciójával. Szerkezete hasonlít a citromsav szerkezetéhez, citrusfélékben fordul elő. Elnyomja az étvágyat és segít a fogyásban, súlycsökkenésben. Kísérletek igazolják, hogy 1 g garcínia gyümölcs evés előtt 450 g bőralatti zsírcsökkentést okoz naponta.

  Koenzim Q 10 természetes anyag ,elengedhetetlen a sejtek normális funkcióját illetően, és szervezetünknek szüksége van rá. A szervezet képes a koenzim Q 10 temelésére kb. 30 éves korunkig. Az öregedéssel a szervezetben ennek a mennyisége csökken, ezért szükséges a koenzim Q bevitele a szervezetbe táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel. A szervezetbe a koenzim Q táplálékkal kerul be (hús, szív, máj, tojás) de nagy része elveszlik a táplálék feldolgozása során. A Q 10 koenzim képes a sejtekben a zsírokat, szénhidrátokat, és fehérjéket energiává alakítani. A koenzim Q 10 nélkül felbomlik az energiakeletkezés, így megszűnnek a sejtben a biokémiai folyamatok. A koenzim Q 10 egyik legjobb tulajdonsága, hogy képes energiát biztosítani a szív működéséhez és megerősíteni a szívizmokat. Bebizonyították, hogy a krónikus koenzim Q 10 hiány rossz hatással lehet a szívre, magas vérnyomásra, szívbántalmakat okozhat és növeli az infarktus veszélyét. A koenzim Q 10 véd a civilizációs betegségek ellen , mint a rákos megbetegedés, lassítja az öregedést, segít a fáradtság, stressz leküzdésében és jó hatással van az immunrendszerre. Szintén jó hatással van a fogak romlásakor, és paradontózisnál.

  Króm pikolinát eszenciális nyomelem, mely segít a szervezet normális cukorszintjének, és a vér koleszterinszintjének megtartásáben. Fontos szerepe van a zsírok és a testsúly csökkentésénél.

  L - karnitin 2 esszenciális aminosavat tartalmaz, melyeket a szervezet nem képes önmaga előállitani - lyzin és metionin. L - karnitin fontos szerepet játszik a zsírok metaboizmusánál, részt vesz a zsírsavak oxidációjában és a zsírsavak transzportálásában a sejtek mitokondriumába, ahonnan energiát nyerünk belőlük.

  CLA (konjugált linolénsav) természetes zsírsav, melynek bizonyított a pozitív hatása a fehérjék és zsírok metabolizmusára. Jó hatással van az alak formálására. CLA az amerikai tudósok kutatásai alapján jelentősen csökkentheti a zsírok mennyiségét és növeli az izomszövetet. CLA befolyásolja azon folyamatokat a szervezetben, melyekkel a szevezet energiához jut  vagy energiát halmoz fel. CLA segíti a szervezet zsírégetését, ami energiaforrás, lebontja a zsírsejteket, amelyek bekerülnek a véredénybe, ahol energiaforrásként és napi energiatartalékként szolgálnak. Segít az arteroszklerózis leküzdésében és ismert a rákellenes hatása is - felhasználják a mellrák, prosztata, és tüdőrák megelőzésére.

  B6 vitamin (pyridoxin) fontos szerepe van a zsírok és fehérjék metabolizmusában. E vitam hiánya esetén gyengeség, alvászavar és depresszió
   léphet fel. Segít felszabadítani az energiát a fehérjékből, fontos az idegrendszer számára, fehér vérsejtek és ellenanyagok keletkezésére. Csökkenti az izmokban a feszültséget, vízhajtó hatása van és alkalmas görcsök ellen. Hiánya esetén csökken az ellenállás az infekciók ellen, mert csokken a fehér vérssejtek száma.


  Használati utasítás: Hagyományos adag 1 tabletta 3x naponta 30 percel evés előtt, legalább 3 héten keresztül. A legjobb eredmények elérésére 2 tabletta 3x naponta. A készítmény 10 éven aluli gyermekek részére nem ajánlott.  Összetétel (1 tabletta esetén):

  HCA (hidroxicitromsav. Garcinia cambogiaból) 530 mg
  CLA (konjugált linolénsav) 30 mg
  L-karnitín 25 mg
  Koenzim Q10 10 mg
  Vitamín B6 5 mg
  Króm pikolinát 66 mcg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 30 tbl. - 8.2 € | 6.31 €
  • csomagolás 60 tbl. - 13.1 € | 10.03 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom