Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MELATONIN NATUR

Egyszerűsített kombinációja a melatonínnak, gamma - aminovajsavnak, glicínnek, B6 vitaminnak, leghatékonyabb anyagoknak, melyek javítják az alvás minőségét, segítik a sejtek regenerálódását, fiatalodását.
 • javítja az alvás miőségét, csökkenti az elalvás előtti időt
 • segíti megőrizni az immunitást, mint antioxidáns hat.
 • segít a szervezet átállásának időeltolódás után, pl.kontinensek közötti időeltolódás


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Melatonínt, mint fiatalság, és alvás hormonjaként emlegetik. Segíti az egészséges alvást, és sejtmegújulást, szabad gyökök ellen, az immunitás megőrzésére, és a látásszervünk megkímélésére használják. Már serdülőkorban 4x - szeresére csökken, mint egy 3 éves gyermeknél. Középkorúaknál már 8 - szorosára csökken, öregkorban pedig az eredeti mennyiség 1/10 alá esik. Ez a melatonín csökkenés a tímus kisebbedéséhez vezet, melyben a T limfociták keletkeznek, fejlődnek. A T - limfociták az immunrendszeren belül felismerik és likvidálják a szervezet daganatos sejtjeit rögtön a keletkezésük után, így gátolják a daganat kialakulását. A tímus kisebbedése és a stressz által felbomlott immunitás a legfőbb oka az immunrendszer szétesésének, mely a melatonínnal sikersesen megelőzhető.

  GABA mint inhibíciós neurotransmitter eszenciális az agy metabolizmusa szempontjából és a helyes agyfunkciók működéséhez - kutatások igazolják , hogy a GABA pótlása a szervezetre megnyugtató hatással van, csökkenti a streszt és frusztrációt, és javítja az alvás minőségét. segít a félelm és depresszió leküzdésében.Támogatja a HGH termelést ( növekedési hormon), melynek nagy hatása van az öregedés folyamata lassításában, segít a pszichikai és fizikai kondíció fejlesztésében. A növényi hormon szintén segíti a kollagén termelést, így megőrizve a bőr szépségét, simaságát, rugalmasságát, ránctalanságát.

  B6 vitaminnak fontos szerepe van a zsírok és fehérjék metabolizmusában. E vitamin hiánya gyengeséget, alvászavarokat és depressziót okoz. Segít felszabadítani az energiát a fehérjékbol, fontos az idegrendszer számára, a piros vérsejtek és ellenanyagok képzésénél.


  Használati utasítás: Felnőttek 1 - 2 tabletta 30 - 60 percel elalvás előtt


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  GABA 100 mg
  Glycín 60 mg
  Melatonin 5 mg
  Vitamin B6 3 mg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 30 tbl. - 6.14 € | 4.72 €
  • csomagolás 60 tbl. - 11.3 € | 8.7 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom