Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MELL EXTRA +

Fytohormónok, mint Angelica sinensis, Wild Yam, Black Cohosh, Fenugreek, Damiana és egyébb anyagok, mint természetes ösztrogénpótlók, sztimulálják a női szervezet mellmirigy szöveteinek növekedését, így okozva a női mell növekedését. A klasszikus hormonterápiától eltérően megelőzően hat az ösztrogéntől függő rákos daganatok kialakulásával szemben (mellrák, petefészek).16 év felett minden korosztálynak ajánlott mellnagyobbítás. A kísérleti személyeknél 1 teljes számmal történő megnagyobbodás volt észlelhető már 1 - 2 csomag készítmény után, e mellett csökken a menstruációs fájdalom is.

 • maradandó mellnagyobbodás
 • zsírszövetek elbontása és mennyiségcsökkenés
 • női alak kihangsúlyozása
 • hatésos a pattanások ellen
 • menstruációs fájdalmak csökkentése, és a menstruációs ciklus szabályozása
 • jó hatás az oszteoporózis allen
 • természetes utánpótlása a klasszikus hormonterápiának
 • jó hatás a pszichikára, szexuális aktivitás növelő, fiatalosság megőrző


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Serdülőkor alatt a női szervezet elkezdi a női nemi hormon,az ösztrogén termelését, melyek hatással vannak a mellmirigyek fejlődésére - mennyiségük befolyásolja a mell nagyságát és alakját.E hormonok mennyiségének csökkenése okozza a nem eléggé kifejlett és nagy mellett. A növények, melyek megtalálhatóak a készítményben a fytoösztrogének (hormonokhoz hasonló)csoportjába tartoznak, amelyek ,mint az ösztrogének természtes helyettesítői sztimulálják a női szervezet mellmirigy szöveteinek növekedését, így okozva a női mell növekedését.

  Angelica sinensis egy növény, mely hozzájárul a női nemi hormonok kiegyenlítődéséhez , hatása van a mell nagyobbodására, segíti a a belső elválasztású mirigyek működését, helyreállítja a fájdalommal járó és szabálytalan menstruációt, nyugtató hatása van a szervezetre, megszünteti a hőhullámokat, és a klimaktéria jeleit.

  Damiana növény, melyet a népgyógyításban különböző szexuális betegségek és idegrendszeri betegségek ellen használtak. Régóta ismet és használatos, mint afrodiziakum. Enyhíti a menstruációs fájdalmakat , és a menstruációs fejfájást. Damiana főleg a hormonális egyensúly megtartásában játszik szerepet. Black Cohosh növény, mely sztimulálja az ösztrogén termelést, és normalizálja a női reprodukciós, és hormonális rendszert. Néhány nagyon fontos anyagot tartalmaz , melyek segítenek a menstruációs fájdalmak és problémák megszűntetésében.

  Saw Palmetto anyag, mely segít a szervezet optimális szintjének megtartásában, ami nélközhetetlen a szexuális funkciókhoz, és az optimális mellfejlődéshez.

  Saw palmetto pozitívan hat mind két nem szaporítószerveire, afrodiziakumként működik, és jó hatással van a pszichikára.

  Fenugereek növény szteroid szaponín tartalommal (dioszgenin, yamogenín, tigogenín aneotigogenín), gátolja a koleszterol és cukor keletkezését, és felszívódását, így csökkenti mennyiségüket a vérben. Hat az anyatejtermelésre, és serkenti a mellszövetek terjedését.

  Szójás izoflavonoidok a legjelentősebb fytoösztrogének - hormónokhoz hasonló növényi eredetű anyagok, amelyek az ösztrogén receptorokra kapcsolódva gátolják a belső ösztrogének funkcióoját a szervezetben.Ezáltal elnyomják a nem kívánt ösztrogén aktivitását, mely a daganatok képződését okozza. A szójás izoflavonoidoknak semmilyen mellékhatásuk nincs, képesek rákötődni a szövetek ösztrogén receptoraira, melyek reagálnak a hormonális kezelésre. Így segítenek a klimaktéria (oszteoporózis) ellen.


  Használati utasítás: 2 tabletta reggel, és 2 tabletta este 3 hónapon keresztül, aztán 1 csomaggal 6 hónaponként az állandó szint fenntartásához


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Saw Palmetto (extr. 4:1) 90 mg
  Wild yam kivonat. 80 mg
  Fenugreek kivonat. 25:1) 70mg
  Fennel Seed kivobat 4:1) 60 mg
  Angelica sinensis (Dong quai) 50 mg
  Blessed Thistle kivonat 4:1) 50 mg
  Damiana Leaf ( kivonat 5:1) 50 mg
  Black Cohosh (kivonat 4:1) 20 mg
  Hidrolizált kollagén 20 mg
  Szójás izoflavonoidok 20 mg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 30 tbl. - 8.9 € | 6.81 €
  • csomagolás 100 tbl. - 25.02 € | 19.26 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom