Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MELL EXTRA + LÍNIA


Stimulálja a női szervezet mellmirigy szöveteinek növekedését, így okozva a női mell növekedését. A klasszikus hormonterápiától eltérően megelőzően hat az ösztrogéntől függő rákos daganatok kialakulásával szemben (mellrák, petefészek).

A legjelntősebb fytohormónok (Angelica sinensis, Wild Yam, Black Cohosh, Fenugreek, Damiana) komló kivonattal, és a legfontosabb ásványi anyagokkal kibővítve a mell és női nemi szervek egészségéért - természetes ösztrogénpótlás.

 • maradandó mellnagyobbodás
 • zsírszövetek elbontása és mennyiségcsökkenés
 • menstruációs fájdalmak csökkentése, és a menstruációs ciklus szabályozása
 • természetes utánpótlása a klasszikus hormonterápiának
 • efektiv hatás oszteoporózis ellen
 • jó hatás a pszichikára, szexuális aktivitás növelő
 • pattanások kialakulása ellen
 • fiatalosság megőrző


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Serdülőkor alatt a női szervezet elkezdi a női nemi hormon,az ösztrogén termelését, melyek hatással vannak a mellmirigyek fejlődésére - mennyiségük befolyásolja a mell nagyságát és alakját. E hormonok mennyiségének csökkenése okozza a nem eléggé kifejlett és nagy mellett. A növények, melyek megtalálhatóak a készítményben a fytoösztrogének (hormonokhoz hasonló)csoportjába tartoznak, amelyek, mint az ösztrogének természtes helyettesítői sztimulálják a női szervezet mellmirigy szöveteinek növekedését, így okozva a női mell növekedését.


  Angelica sinensis egy növény, mely hozzájárul a női nemi hormonok kiegyenlítődéséhez, hatása van a mell nagyobbodására, segíti a a belső elválasztású mirigyek működését, helyreállítja a fájdalommal járó és szabálytalan menstruációt, nyugtató hatása van a szervezetre, megszünteti a hőhullámokat, és a klimaktéria jeleit.

  Damiana növény, melyet a népgyógyításban különböző szexuális betegségek és idegrendszeri betegségek ellen használtak. Régóta ismet és használatos, mint afrodiziakum. Enyhíti a menstruációs fájdalmakat , és a menstruációs fejfájást. Damiana főleg a hormonális egyensúly megtartásában játszik szerepet.

  Black Cohosh növény, mely sztimulálja az ösztrogén termelést, és normalizálja a női reprodukciós, és hormonális rendszert. Néhány nagyon fontos anyagot tartalmaz, melyek segítenek a menstruációs fájdalmak és problémák megszűntetésében.

  Saw Palmetto anyag, mely segít a szervezet optimális szintjének megtartásában, ami nélközhetetlen a szexuális funkciókhoz, és az optimális mellfejlődéshez. Saw palmetto pozitívan hat mind két nem szaporítószerveire, afrodiziakumként működik, és jó hatással van a pszichikára.

  Fenugereek növény szteroid szaponín tartalommal (dioszgenin, yamogenín, tigogenín aneotigogenín), gátolja a koleszterol és cukor keletkezését, és felszívódását, így csökkenti mennyiségüket a vérben. Hat az anyatejtermelésre, és serkenti a mellszövetek terjedését.

  Szójás izoflavonoidok a legjelentősebb fytoösztrogének - hormónokhoz hasonló növényi eredetű anyagok, amelyek az ösztrogén receptorokra kapcsolódva gátolják a belső ösztrogének funkcióját a szervezetben( mellrák, méhrák). Ezáltal elnyomják a nem kívánt ösztrogén aktivitását, mely a daganatok képződését okozza.

  Használati utasítás: 1-2 tabletta 3x naponta


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Serenoa serrulata kivonat (Saw Palmetto 4:1) 90 mg
  Dioscorea villosa kivonat(Wild Yam) 80 mg
  Fenugreek 25:1)70 mg
  Fennel Seed kivonat 4:1)60 mg
  Angelica sinensis kivonat (Dong quai) 50 mg
  Blessed Thistle 4:1) 50 mg
  Turnera diffusa kivonat (Damiana Leaf 5:1) 50 mg
  Avena sativa kivonat 10:1 45 mg
  Száraz komló kivonat 10:1 40 mg
  Cimicifuga racemosa kivonat(Black Cohosh 4:1)20 mg
  Hidrlozált kollagén (bravčový)17mg
  Szójás izoflavonoidok 40 % izoflavonoid15 mg
  Cink 3 mg
  PABA 3 mg
  Bór 0,1 mg
  Biotin 40 mcg
  Molybdén 20 mcg
  Jód 20 mcg
  Szelén 12 mcg

  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 30 tbl. - 9.5 € | 7.31 €
  • csomagolás 100 tbl. - 28.3 € | 21.8 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom