Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
IMUNOGLOBULÍN NATUR


Immunoglobulin és Pau D´Arco természetes anyagok hatásos kombinációt nyújtanak az immunrendszer növelésére, (az immunoglobulín egyedüli tabletta formája), vírusok, penész, baktérium ellen, és a rákos megbetegedések megelőzésére.
 • segítség meghülés és nátha esetén
 • mindenkinek, aki az immunrendszerét akarja megerősíteni
 • rákos betegeknek legyengült immunrendszerrel

  A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Imunolín, mint a termék alaphatóanyaga rengeteg tiszta immunoglobulint (IgG) - fehérjét nyújt szervezetünknek, amelyek mint az immunrendszer részei természetes úton keletkeznek a szervezetben.Az imunoglobulin szint az immunrendszer fontos meghatározója, a legyengült szervezet kevés imunoglobulint termel. Az ellenállóképesség csökkenését a helytelen táplálkozás , diéta, öregedés, , rákos megbetegedés, hosszantartó és krónikus megbetegedés okozza, mivel kimerítik immunrendszerünket.
 • Pau D´Arco egy növény, amelynek az alaphatóanyaga a lapachol és beta-lapachon, gyulladásgátló és daganat kialakulást megelőző anyagról van szó. Mint a készítmény része erősíti az imunoglobulin hatását, hat az immunrendszer megerősödédére és jó hatással van a rákos betegségek megelőzésére és gyógyítására. A fibrin egy fehérjemolekula, mely fontos a fehérje védőréteg kialakulásában és szintúgy az új erek keletkezésében. Az Imunoglobulin natur készítmény tabletta formájának köszönhetően könnyen beszerezhető termék. Az imunoglobulin tabletta formájának nem csak az az előnye, hogy könnyen beszerezhető, de egyszerűen szedhető, és rögtön hat az emésztőrendszerben előforduló mikroorganizmusokra. Tudjuk,hogy a mikroorganizmusok kb. 80% az emésztőrendszeren keresztül kerül be a szervezetbe.

  Használati utasítás: 1 - 2 tabletta 2x naponta hosszútávon legyengult immunitás esetén , 3 - 4 tabletta 2x naponta 2-3 napon keresztul rovidtávon, kritikus helyzetben.


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Imunoglobulín (imunolín min. 45 % imunoglobulínu) 250 mg
  Tabebuia impetiginosa (Pau D´Arco) 35 mg

  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 8.6 € | 6.61 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom