Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MSM+

Metylszulfonylmetán biokén tartalommal az izületek helyes funkciója érdekében, a haj és bőr minőségének javítására. Gyakran szenved a szervezet a hiányától.

 • a haj megerősítésére és megvastagodására, hajhullás ellen
 • sztimulálja a természetes kollagéntermelést
 • horkolást csökkent, ha alvás előtt olvasztjuk el a szánkban


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  MSM (metylszulfonylmetán) organikusan kötött ként tartalmaz, mely könnyen felszívódok a szervezetben. A kén fontos az enzimek, ellemanyagok, kollagén produkció termelésében, a porcok, haj, bőr, csontok, fogak és köröm szerkezetének fejlődésében. Megőrzi a bőr, haj, izületek egészségét, véd az osteoartózis és a haj töredezettsége ellen. A kevés biokénszint a szervezetben gátolja megsérült szövetek megújulását, mert a kén fontos a kollagén termeléshez és a sérült szövetek megújulásához. MSM fontos szerepet játszik a gyulladás által keletkezett fájdalom csökkentésében. Az MSM szabályozza a folyadék szállítását a szövetekben meghagyva a sejtfal flexibilitását és átjárhatóságát.

  Mangán egy elem, amely fontos szerepet játszik sejtmembránok védelménél. Serkenti a réz metabolizmusát, növeli a hajnövekvést, a csontok normális fejlődését, segít a nemi hormonok termelésénél, résztvesz a szénhidrátok, zsírok és fehérjék átalakulásán a testben. A mengán résztvesz a kolagén szintézisén, s így gyorsítja a sebek gyógyulását és a porcogók megújjulását.

  Molybdén serkenti a szénhidrátok és zsírok metabolizmusát, ezen kívül fontos eleme azoknak az enzimeknek, amelyek felelősek a vas és kén felhasználására.


  Használati utasítás:
  1 tabletta 2x - 3x naponta - az MSM + mellett a C vitamin szedése kötelező legalább az MSM adag félszerese (MSM nek szüksége van a C vitaminra főleg a sejtmegújulásban)


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Metylszulfonyl metán (MSM) 400 mg
  Mangán 1 mg
  Molybdén 50 mcg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 5.95 € | 4.6 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom