Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
STABILHAIR

Nagymértékű hajhullás ellen, növekedés serkentő és erősítő
 • hajhullás ellen hat
 • csökkenti a túltozz zsírosodást
 • támogatja a hajnövést és az erősödését
 • javítja a bőr és köröm minőségét (akne gyógyítása)


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Saw palmetto gátolja a tesztoszteron negatív dihydrotesztoszteronná való átalakulását. A dihydrotesztoszteron a haj hullását idézi elő, az androgéntől függő zónákban, mert a hajgyökereket károsítja, és előidézi az aknek keletkezését, a test és arc nagymértékű szőrősödését és a prosztata nagyobbodását.

  B5 Vitamin (pantotensav) mely védi a gyorsan változó sejtek hártyáit, és a szöveteket - ilyen gyorsan változó sejtek a bőr-, és haj sejtek. Védi a hajat a hajhullástól és őszüléstől. A B5 vitamin redukálja az androgének termelését, melyek az akne kialakulásában játszanak szerepet. - nagymértékű zsír és faggyútermelést okoz. Cink fontos elem a bőr szépségének. Csökkenti a gyulladást és optimális hormonszintet biztosít - e 2 tulajdonság végett fontos a gyógyítás szempontjából, és az aknék megelőzésében. Bebizonyosodott , hogy a cink ugyanolyan hatásos mint a tetracyklin kezelés, mert gyulladásgátló, és infekció ellenes hatása van. Segít a szövetek behegedésében, és hat a sebhelyek keletkezése ellen, szintén szükséges a zsír és faggyúmirigyek helyes szabályozásához.

  PABA (para aminbenzolsav) segít a bőr , köröm, haj egészségének megőrzésében (megőrzi a pigmentjeiket)

  Cink fontos elem a bőr egészségéért. Csökkenti a gyulladást és tartja a hormon szinteket- mindkét tulajdonsága fontos a pattanások gyógyításánál. Segít a sebek gyógyulásánál és hat a sebhelyek kialakulása ellen.

  Használati utasítás: 1 tabletta 2x naponta Hormonatur férfi termékünkkel kombinálva, evés közben , 2 tabletta 2x naponta, ha Hormonatur férfi termékünk nélkül használja.


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Saw palmetto(kivonat 4:1) 100 mg
  Kalcium Pantotenát (vit. B5) 50 mg
  PABA (kyselina para-aminobenzolsav) 30 mg
  Inozitol 25 mg
  Lecitín 20 mg
  Szilicium 12 mg
  Niacín (vitamín B3) 10 mg
  Cink 5 mg
  Pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6) 3 mg
  Fólsav 200 mcg
  Biotín (vitamín B7) 75 mcg

  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 100 tbl. - 8.6 € | 6.61 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom