Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
CLA + Q10 +vit E

Konjugált linolénsav lecitinnel a zsírok felbontására, a szív, és érrendszer áttisztítására, az izomzat növekedésére - a redukciós kúrák fontos része

 • fogyókúrákra és a test formálására
 • a koleszterin lebontására, értisztító
 • szívizomerősítő
 • rákellenes hatás
 • a vastagbél optimális működésére
 • antioxidáns hatású


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  CLA (konjugált linolénsav) természetes zsírsav, melynek bizonyított a fehérjék és zsírok metabolizmusára kifejtett pozitív hatása. Jó hatással van az alak formálására. CLA az amerikai tudósok kutatásai alapján jelntősen csökkentheti a zsírok mennyiségét és növeli az izomszövetet. CLA befolyásolja azon folyamatokat a szervezetben, melyekkel a szevezet energiához jut, vagy energiát halmoz fel. CLA segíti a szervezet zsírégetését, ami energiaforrás , lebontja a zsírsejteket, amelyek bekerülnek a véredénybe, ahol energiaforrásként és napi energiatartalékként szolgálnak.Segít az ateroszklerózis leküzdésében, és ismert a rákellenes hatása is - felhasználják a mellrák, prosztata, és tüdőrák megelőzésére. A CLA a termékben több hasonló hatóanyaggal van kiegészítve, amelyek hatnak a fogyásra, és a szív-érrendszer áttisztítására.

  Koenzim Q 10 elengedhetetlen a sejtek normális funkcióját illetően. Az öregedéssel a mennyisége csökken. A koenzim Q 10 nélkül felbomlik az energiakeletkezés, így megszűnnek a sejtben a biokémiai folyamatok. A koenzim Q 10 egyik legjobb tulajdonsága, hogy képes energiát biztosítani a szív működéséhez és megerősíteni a szívizmokat. Bebizonyosodott, hogy a krónikus koenzim Q 10 hiány rossz hatással lehet a szívre. A koenzim Q 10 véd a civilizációs betegségek ellen , mint a rákos megbetegedés, lassítja az öregedést, segít a fáradtság, stressz leküzdésében és jó hatással van az immunrendszerre. Szintén jó hatással van a fogak romlásakor, és paradontózisnál.

  Lecitín természetes anyag, megtalálható a szójában, amely jól ismert pozitív hatásáról a vér koleszterín szint csökkentésében és a szív védelmében. Szintén fontos szerepe van az agysejtek működésénél. A lecitín cholín nevezetű összetevője az agyban neurotranszmitter acetylcholínná alakul át , amely szerepet játszik az agyban az impulzusok átvitelekor, jó hatással van az emlékezőképességre és más agyfunkciókra.

  Vitamin E erős antioxidáns , védi a sejtet a szabad gyökök káros hatásától. Segít a szívbetegségek megelőzésében és az érrendszer egészséges állapotban tartásában. A vitamin E szükséges a normális emésztéshez és a politelítetlen zsírsavak metabolizmusához, azonkívül szerepe van a cukrok és fehérjék metabolizmusánál és a hormonális funkciók szabályozásánál. A sebek hegedésekor véd a nagyobb hegek kialakulásától.

  Mangán
  hat a szivritmus zavarok ellen. Szabaddá teszi az ereket és igy segit megőrizni az optimális vérnyomást. Ezen  elem hiánya esetén nl a koleszterin és a zsirtartalom a vérben, nő az ateroszklerózis kialakulásának az esélye és a vérrögök esetleges kialakulása.

  Használati utasítás: 1 tabletta 2x naponta evés közben ( a Q10 koenzim zsírban oldódik, így ugyeljen arra, hogy az étel tartalmazzon kis mennyiségben zsírt is)


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  CLA (konjug. linolénsav) 400 mg
  Lecitín 125 mg
  Vitamín E 40 mg
  Magnézium 30 mg
  Koenzim Q10 3 mg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 30 tbl. - 7.1 € | 5.45 €
  • csomagolás 60 tbl. - 11.52 € | 8.87 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom