Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MEGAKOMPLET +

Multivitamin, multiminerálisok tripszínnel , tiszta kollagénnel és zsensennel az egészséges izületekért
 • az izületi porcok szerkezetének megújulása, a bőr, haj, és köröm minőségének javítása
 • a vitalitás és a lelki kondíció növelése
 • az agy és emlékezőképesség javítása
 • mint komplex antioxidáns hat


 • A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Vitamin C (aszkorbinsav) jelentős antioxidáns - hatástalanítja a szabad gyököket, melyek bekerülnek a szervezetbe. Ezzel a hatásával hat a rákos és érrendszeri megbetegedés ellen. A C vitamin megerősíti az immunrendszert és a szervezet ellenállóképességét, gyorsítja a seb hegedését, megerősíti az ínyt és segít a vas felszívódásában az élelemből.

  B1 vitamin (tiamin) szükséges az energia termelésre a fehérjékből, szacharidokból és zsírokból ATP formában. A Tiamin ezért fontos a szívműködésnél. Növeli a vérkeringést és a vérsejtek temelését.

  Vitamin B5 mint stresszellenes vitamint tartjuk számon. Szerepe van a kortizol hormon kiválasztásában, így segít az alergiáknál és védi a szervezetet a stressz ellen.A B5 vitamint kihasználja a szervezet a felvett táplálékból való energia felszabadítására. Króm nyomelem, amely a cukor energiává való átalakulásában játszik szerepet. Segít a test zsírjának csökkentésében, lassítja az öregedés folyamatát.

  B6 vitaminnak fontos szerepe van a zsírok és fehérjék metabolizmusában. E vitamin hiánya gyengeséget, alvászavarokat és depressziót okoz. Segít felszabadítani az energiát a fehérjékbol, fontos az idegrendszer számára, a piros vérsejtek és ellenanyagok képzésénél.

  Magnézium hat a szívritmuszavar ellen. Felszabadítja az ereket , így segít a normális vérnyomás megtartásában. Magnéziumhiányban nő a zsír és a koleszterolszint a vérben, nő az ateroszklerózis veszélye.

  Mangán hat a szivritmus zavarok ellen. Szabaddá teszi az ereket és igy segit megőrizni a normál vérnyomást. E elem hiánya esetén nől a koleszterin és a zsirtartalom a vérben, nől az ateroszklerózis lehetősége és a vérrögök esetleges kialakulása.

  Cink fontos elem a bőr egészsége szempontjából. Csökkenti a gyulladást és bebiztosítja az optimális hormonszintet - e 2 szempontból fontos az akne megelőzésében és gyógyításában. Bebizonyosodott , hogy a cink ugyanolyan hatásos mint a tetracyklin kezelés, mert gyulladásgátló, és infekció ellenes hatása van. Segít a szövetek behegedésében, és hat a sebhelyek keletkezése ellen, szintén szükséges a zsír és faggyúmirigyek helyes szabályozásához.

  Kollagén a termékben magasszínvonalú tiszta kollagén, amelynek segítségével a szervezet információt kap a kollagén szerkezetéről - az információt a kollagén szerkezetéről annak szétbomlásával a vékonybélben a kolagenáz enzim segítségével, és ezt az információt beépíti a génbe a kollagén képződésbe - ennek az információnak az alapján kezdi meg a szervezet az önálló kollagéntermelést, mely fontos része a bőrnek, izületeknek, hajnak.

  Molybdén támogatja a szaharidok és zsírok metabolizmusát. Ezen kívül fontos eleme annak az enzimnek, amelyik felelős a vas felszívódásáért a testben. Hatással van a fluór lerakodására és ezzel a fogak épségére is. A hiánya növés lassulást, termékenység csökkenést, húgy és epe köveket okozhat.

  Trypszin enzim, mely lehetővé teszi a fehérjék oszlását és felszivódását a vékonybélből. Abszorbált formában gyulladás és daganat elleni hatásai vannak. Képes feloldani a fehérje réteget a beteg sejteken és ezek igy egyszerűbben elérhetővé válnak az immunrendszer sejtjei számára, amelyek megsemmisitik őket.

  Kóreai zsensen pozitív hatással van a fizikai és lelki állapotra, főleg a szervezet megerőltetésekor. Segíti a szervezet regeneráló képességét és a szexuális aktivitást. Megtartja a szervezet optimális cukorszintjét.

  Vitamin E erős antioxidáns , védi a sejtet a szabad gyökök káros hatásától. Segít a szívbetegségek megelőzésében , és az érrendszer megtartásában. A vitamin E szükséges a normális emésztéshez, és a politelítetlen zsírsavak metabolizmusához, azonkívül szerepe van a cukrok és fehérjék metabolizmusánál és a hormonális funkciók szabályozásánál. A sebek hegdésekor véd a nagyobb hegek kialakulásától.


  Használati utasítás: felnőttek 1-2 tabletta naponta


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  L aszkorbinsav 100 mg
  Kalcium karbonát 80 mg
  Magnéziumoxid 70mg
  Szibíriai zsensen 30 mg
  Vitamin E 30 mg
  Cink 15mg
  Vitamin B3 10mg
  Vitamin B6 10mg
  Vitamin B5 8mg
  Kollagén 5 mg
  Vitamin B2 1,6 mg
  Vitamin B1 1,5 mg
  Koenzim Q10 1mg
  Alfa - lipót sav300mcg
  Króm 100mcg
  Bór
  Vitamin B9
  Molybdén
  Jód
  Szelén
  Germánium 132
  Vanád
  Vitamin D3


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 5.6 € | 4.3 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom