Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
I3C +


Mellrák, nemi szervek  és egyébb ösztrogénalapú daganatos megbetegedések megelőzésére és gyógyítására ajánlott készítmény. Segíti a rizikós ösztrogén átalakulását a rákellenes 2 - hidroxi - esztrónná, növeli az immunitást.

 • résztvesz a DHEA hormonokra való átalakulásában
 • ösztrogén és androgén hormonok regulálása
 • természetes hormonszint megtartása a szervezet igénye alapján, főleg a mellrák , nemi betegségek daganatos megbetegedések és más onkológiai betegség gyógyítása
 • az immunitás növelése

  A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Indol - 3 - karbinol ( I3C) ismert főleg a hormon - megváltoztató hatásáról. Bizonyított, hogy ez az anyag segít az ösztrogénszint , tesztoszterón, és andoszterón szabályozásában; ellenőrzi az aktuális hormonszintet -állandóan szabályozza a nemi hormonok növelésével vagy csökkentésével, hogy megtartsa az optimális szintet. Bebiztosítja, hogy a szervezetben ne essen , vagy növekedjen a hormonszint, ill.  ne ingázzon. Ezen hatásait használják ki a szabálytalan menstruációs ciklus szabályozására és a klimaktéria jeleinek elnyomására.
 •  I3C lassítja a PC-3 prosztata rák sejteket azzal, hogy megálítja a G1-es sejt ciklust s így azok elhalnak. Úgyszintén lassítja egy antigén termelődését a rákos sejtekben. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően ez egy potencionális segédanyag a prosztatarák gyógyításánál és megelőzésénél.

  Forrás: Chinni SR, et al. Oncogene 2001

  Az I3C nem csak hogy hatásosan befolyásolja a rákos sejtek osztódását, melyek a mell és prosztata rákot okozzák, hanem meggátolja azoknak a sejteknek a szaporodását, amelyikek a vastagbél rákot okozzák.

  Forrás: Frydoonfar HR. Colorectal Dis 2002


  C vitamin: természetes előfordulása zöldségben, gyümölcsben, citrustermékben, eperben, kiviben, paprikában, feket ribizliben, burgonyában. Szükséges a kollagéntermeléshez ( fehérjék az egészséges fogakért, csontokért, porcokért, bőrért) és a neurotranszmitterek, pl. a noradrenalín és szerotonín funkcióihoz.A C vitaminnak kis mennyiségeben antioxidáns hatása van, csökkenti a daganatok toxikus hatását. Javítja az immunrendszer működését és az infekciók elleni ellneállóképességet; segíti a vas felszívódását a táplálékból.

  Használati utasítás : 11-14 éves gyerekek, serdülők, és felnőttek 1 - 2 tabletta naponta.


  Összetétel (1 tabletta esetén):

  I3C 200 mg,
  vitamín C 100 mg + bioinformációs technológia


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 19.92 € | 14.21 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom