Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
LÍNIA KARDIO


Súlycsökkentésre, a szervezet áttisztítására a szív- és érrendszer átjárhatóságára van hatással
  • javítja az agysejtek metabolizmusát
  • csökkenti a vér koleszterinszintjét
  • lassítja a haj őszülését
  • mint komplex antioxidáns hat


A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

Yucca shidigera magas saponín tartalommal - erős tisztító és méregtelenítő hatással, amelyek mint természetes tisztítóanyagok hatnak a szervezetre.Vízben oldódó (stearanos) és vízben nem oldódó (terpénes) saponínokat tartalmaz. A stearanos saponínok a bélben reagálnak a koleszterollal, és nem oldódó vegyületeket alkotnak, melyek gátolják a koleszterol felszívódását a bélből a vérbe, így csökkentik a vér koleszterol szintjét. A terpénes saponínok bekerülnek a vérbe és a vérkeringési rendszerrel együtt az egész szervezetbe - megtisztítják az ereket a koleszterol lerakódásoktól és egyébb zsíroktól. A Yucca hatásos elsősorban a belekben , vérben, vesében, epében - eltünteti a lerakódásokat és méregteleníti a szervezetet.

Lecitín természets anyag, megtalálható a szójában, amely jól ismert pozitív hatásáról a vér koleszterín szint csökkentésében és a szív védelmében. Szintén fontos szerepe van az agysejtek működésénél. A lecitín cholín nevezetű összetevője az agyban neurotransmitter acetylcholínná alakul át, amely szerepet játszik az impulzok átvitelénél az agyban, jó hatással van az emlékezőképességre és más agyfunkcióra. A lecitín növeli a sejtfalban a fosfatidylcholín arányát a koleszterolhoz képest és a sejtfal kolesztertolszintjének csökkentésével hat az ateroszklerózis ellen.

HCA ( hidroxicitromsav) növényekben csak kismértékben fordul elő, bővebben fordul elő Garcia cambogia-ban. HCA gátolja a szénhidrátok zsírré való átalakulását az enzimreakciók inhibíciójával. Szerkezete hasonlít a citromsav szerkezetéhez, cuirusnövényekben fordul elő.Elnyomja az étvágyat és segít a fogyásban, súlycsökkenésben. Kíséreletek igazolják , hogy 1 g garcínia gyümölcs evés előtt 450 g bőralatti zsírcsökkentést okoz naponta.

CLA (konjugált linolénsav) természetes zsírsav, amelynél bebizonyosodott a fehérjék és zsírok metabolizmusára kifejtett pozitív hatása. Jó hatással van az alak formálására. CLA az amerikai tudósok kutatásai alapján jelntősen csökkentheti a zsírok mennyiségét és növeli az izomszövetet. CLA befolyásolja azon folyamatokat a szervezetben, melyekkel a szevezet energiához jut, vagy energiát halmoz fel. CLA segíti a szervezet zsírégetését, ami energiaforrás, elbontja a zsírsejteket, amelyek bekerülnek a véredénybe, ahol mint energiaforrás és napi energiatartalék szolgálnak.

Koenzim Q 10 életfontosságú a sejtek normál működéséhez. Öregedéssel csökken a mennyisége a szervezetben. A koenzim Q 10 energiát ad a szívműködésre és erősíti ezt az izmot. Kísérletek bebizonyították, hogy a krónikus koenyim Q10 hiány negativ hatással lehet a szíműködésre. A koenzim Q10 véd a civilizációs betegségek ellen, beleértve a rákos megbetegedéseket, megelőzi a gyors öregedést, fáradságot, stresszt és jó hatással van az immunrendszerre.

L - karnitin 2 esszenciális aminosavat tartalmaz, melyeket a szervezet nem képes önmaga előállitani - lyzin és metionin. L - karnitin fontos szerepet játszik a zsírok metaboizmusánál, részt vesz a zsírsavak oxidációjában és a zsírsavak transzportálásában a sejtek mitokondriumába, ahonnan energiát nyerünk belőlük.

Fólsav, vitamín B6 és vitamín B12 a B vitamínok csoportjába tartoznak, segítenek megtartani a kardiovaszkuláris rendszer állapotát a plazma homocysteínjének csökkentésével.A homocysteín aminosav, amely fontos szerepet játszik az ateroszklerózis és trombotikus betegségek kialakulásában - nagy európai kutatások igazolták, hogy a kardiovaskuláris megbetegedések száma 2,2 - szer több azoknál az egyéneknél, akiknél a plazma homocysteínszintje a normális érték utolsó ötödébe esik. Tudományos munkákban kiemelkedő Shirley A. A. Beresford, PhD.a washingtoni Egyetemről állítja, hogy a magas homocysteínszint kapcsolatban áll a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásával, és a fólsav a B6 és B12 vitaminokkal, és cholínnal csökkentik a homocysteinszintet.

B1 vitamin (tiamin) szükséges az energia termelésre a fehérjékből, szacharidokból és zsírokból ATP formában. A Tiamin ezért fontos a szívműködésnél. Növeli a vérkeringést és a vérsejtek temelését.

PABA (para-aminobenzén sav) a B vitamin csoportba tartozik- B10 vitamin.Serkenti a vértermelést és résztvesz a fehérjék felhasználásában az izmokban.

Jód fontos a pajzsmirigy helyes mőködésére. A pajzsmirigy sejtek a jódot a hormonok szintézisénél használják. Segít a felesleges zsír lebontásánál, őrzi az energiát, egészségesen tartja a hajat, bőrt és a fogakat.

Króm fontos szerepet játszik a cukor energiává való átalakulásában. Segíti a zsírok égetését, és lassítja az öregedést.


Ezen anyagok hatása egyébb anyagokkal kibővítve fogyást idéz elő és tisztítja a szív,-érrendszert.

Használati utasítás: felnőttek 2 tabletta 2x naponta sok folyadékal.


Összetétel (1 tabletta esetén):

Garcinia cambogia (HCA 50%) 100 mg
Konjugált linolensav (CLA75%) 100 mg
Lecitín 50 mg
Yucca schidigera 50 mg
Lipáza 40 mg
Bromelain 25 mg
L-karnitín 15 mg
PABA 7 mg
Vitamin B6 5mg,
Koenzim Q10 4 mg
Vitamin B1 1 mg
Fólsav 100 mcg
Króm 50 mcg
Jód 50 mcg
Vanád 30 mcg
Vitamin B12 2 mcg

Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 50 tbl. - 8.6 € | 6.61 €
• csomagolás 100 tbl. - 14.34 € | 11.02 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom