Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
EINSTEIN GINKO-GINSENG


Ginko biloba, lecitin, foszfatidilszerín és DMAE az agy jobb működéséhez, az emlékezőképesség javításához, az öregedés lassításához. Az emlékezőképesség idősebb korban, agyfrissítő,tanulás serkentő, és segít hamarabb megjegyezni a dolgokat.
 • a gondolkodás minőségének javítása, koncentráció és tanulás serkentő
 • a szervezet aktivizálása, a pszihikai és fizikai munka növelése
 • szív és érrendszer áttisztítása
 • pozitív hatás a szexualitásra

  A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:

  Ginko biloba 2 aktív részből áll. Az első a flavonos glykozidok, amelyek a bioflavonoidokhoz tartoznak, antioxidáns hatásúak - lassítják az öregedéssel járó változásokat. A másik összetevő a terpenoidok , melyek a vérkapillárisok kibővítésével javítják az agy vérállátását, és szerepük van az idegsejtek védelmében. Lehetővé teszik az agynak a cukor jobb metabolizmusát, mely az energia fő alkotóoeleme, ezzel segíti az idegsejtek szignáljainak átvitelét.Ginko biloba jó hatással van az agy és egyébb funkciókra.
  Centella asiatica ( Gotu Kola) triterpéneket tartalmaz, , melyek növelik a kollagének produkcióját az erekben és erősítik az érfalakat.Kiegyenlítik a kapillárisokat ezzel javítják a vér áramlását.Gotu Kola szintén támogatja a neuritranszmitterek produkcióját, és így egészében támogatja az agy aktivitását, támogatja az emlékezőképességet és más agyfunkciókat.
  Fenilalanin eszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem képes maga előállítani ,ezért táplálékból veszi fel. A fenilalanin L formája a szervezetben átváltozhat tyrozin aminosavra, amely szintén átváltozhat néhány neurotranszmitterre ( L dopa, norepinefrin, epinefrin), amelyeknek fontos szerepe van az agy metabolizmusában és segítik az idegrendszer helyes működését.A fenilalanin átalakulhat feniletilaminra, mely javítja a közérzetet, eltünteti a depressziót és mérsékli a fájdalmat.
  DMAE ( dimetylaminoetanol) természetes úton az agyban képződik. Funkciója az acetylcholín neurotranszmitterjeinek növelése az agyban. Ez az alapja annak az elképzelésnek, hogy a DMAE bevitele a szervezetbe növeli az agy aktivitását. Vitamin B1 szükséges az idegrendszer helyes funkciójához. Szükséges sok sejtrész, neurotranszmitterek bioszintéziséhez ( acetylcholin, GABA). B1 vitamin fontos az agy helyes funkciójához, memória javításhoz, tanuláshoz, segít a depressziónál.

  Használati utasítás:1 - 2 tabletta naponta folyamatos feloldódása 12 óra alatt.

 • Összetétel (1 tabletta esetén):

  Szibériai zsen-sen 30 mg
  Ginkgo biloba 30 mg
  Centella asiatica (Gotu kola) 30 mg
  Schizandra chinensis 15 mg
  DMAE (dimetylaminoetanol) 10 mg
  Lecitin 10 mg
  Vitamin E 10 mg
  Vitamin B5 9 mg
  Vitamin B3 7 mg
  Vitamin B6 6 mg
  Vitamin B1 3 mg
  Alfa-lipót sav 3 mg
  Foszfatidylszerín 3 mg
  Szőlőmagkivonat 2 mg
  Vitamin B2 2 mg
  Króm 50 mcg
  Fólsav
  L–glutamín
  L-fenylalanín
  L–karnitín
  L-taurín
  L–tyrozín
  Szelén
  Vitamin B12
  Egyébb hatóanyagok
  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 8.73 € | 6.71 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom