Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
LECITIN+MAGNÉZIUM ÚJDONSÁG

A lecitin a magnéziummal egyetemben csökkentik a koleszterin szintet a vérben és erősítik a szíizom működését.

 • erek tisztítása és a koleszterin szint
 • csökkentése a vérben
 • a szíműködés erősítése
 • § emlékezet javítása
 • a magnázium szükséges a kalcium felszívódására
 • a körmök és a haj jobb minősége


 • A hatóanyagok hatása a termékben a betegségek megszüntetésére a legújabb tapasztalatok alapján:

  Lecitin egy természetes anyag amely a szójából származik, amelyi híres a pozití hatásairól a koleszterin szint csökkentésénél és a szí védelménél. Egészséges zsírokat tartalmaz, amelyek felelősek a funkciós és strukturális integritásért a sejtmembránokban az agyban és más szervekben. Növeli az acetilchlorin keletkezését az agyban – fontos az agyi impulzusok terjesztésénél. Fontos az agysejtek táplálkozása szempontjából és jó irányban befolyásolja az agyfunkciókat – javítja a tanulóképességet és emlékezetet. A lecitin olyan anyagokból áll, amelyeket „májerősítőnek“ is neveznek, ezek védik a májat a zsírlerakódások elől, javítják a koleszterin és más zsírok cirkulációját a májon és epén keresztül és segítenek a májnak eltávolítani a veszélyes anyagokat. A lecitin nagyobb mértékű bevitele meggátolja az epekövek kialakulását.

  Magnézium fontos ásványi anyag, több mint 300 reakciónál szükséges a testben. Fontos szerepet játszik a cukrok, zsírok és fehérjék metabolizmusánál, szükséges a fehérjék keletkezésénél. Hatásos a szívritmuszavarok ellen, lezítja az ereket, amivel segíti a normál vérnyomást. Meggátolja a kalcium lerakódását a vesákben és a kövek kialakulását. A magnézium hánynál nől a koleszterin szint a vérben, nől az ateroszklerózis és a vérrögök kialakulásának veszélye. Alkalmas a cukorbetegek számára, mert segíti mérsékelni a cukorszintet a vérben. Hatással van a idegek és izmk közti átvitelre, segít elnyomni az idegességet, jó a depressszióknál és félelemnél.


  Használati utasítás: 2-4 tabletta 2x naponta étkezés után. Orvos tanácsolása után lehetséges kétszeresre emelni az adagot.

  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Lecitin 500 mg
  Magnézium 20 mg


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 180 tbl. - 8.1 € | 6.24 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom