Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
12. A vizeletkiválasztó rendszer és a nemi szervek megbetegedései a férfiaknál (pl. megnagyobbodott prosztata) – a kialakulás okainak megszüntetése

A leggyakoribb megbetegedés a férfiaknál idősebb korban a prosztata nagyobbodás. A prosztata betegségek 40 éven felett kezdődnek. A megnagyobbodott prosztata a dihidrotesztoszteron túl nagy mértékű termelődése miatt kezdődok és stimulálja a prosztatasejtek növekedését, ami a nagyobbodást eredményezi. Sok férfi észre sem veszi ezt a változást, hanem más betegségeknek tudják be.

Idősebb korban a férfiak háromnegyede szenved a megnövekedett prosztatától. Kb. Az 50%.uk 60 éves korban és egészen 90%-uk 85 éves korban szenved e betegségben.

A rendszer törődik a férfiakkal és komplex termékösszeállítást kínál fontos anyagokkal az egészségük és kondíciójuk javulására. Ezen kívül tartalmaz még termékeket növényi kivonatokkal, amelyek megelőzően hatnak a prosztata növekedéssel szemben és segítenek a már kialakult betegség tünetei csökkentésénél (akadozó, nehezebb vizelés...). A rendszer alap része a:

Összeállítás növényi kivonatokból, vitaminokból és ásványi anyagokból férfiaknak

A termékek a lejjebb leírt alap összeállításban biztosítják a férfiaknak a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok bevitelét. A szedés eredménye nem csak az egésuség javulása, de a magabiztosság növése (jobb haj és bőr minőség, alakformálás, nagyobb szexuális teljesítmény).

Az összeállítás a követző termékekből áll
(megrendel, több információ az összeállításról):
1. Hormonatur férfiak 30 tbl. - hormon szintek kiegyensúlyozására, fiatalos kinézet és vitalitás megőrzése, szexuális teljesítmény javítása, segít a megnövekedett prosztatánál.
2. DMAE
60 tbl. - növeli a koncentrációt, témogatja a sejtmembránok megújulását
3. Ultrakomplett
60 tbl. - a szabad radikálisok és rákkeltő anyagok miatt történő egészség károsulások ellen
4. Stabil Hair
100 tbl. - hajhullás ellen, hajnövekedés támogátására
5. GABA Fiatalító
50 tbl. - az öregedés folyamatának lassítására, izom feszültség és görcsök ellen, optimális regenerációra, a kollagén és elasztin termelődésére, a bőr símaságára, rugalmasságára

Összeállítás növényi kivonatokból, vitaminokból és ásványi anyagokból férfiaknak idősebb korban


Ez az összeállítás termékeket tartalmaz a jó kondíció megtartására – lassab öregedés, hormon szintek kiegyensúlyozása, jobb agyfunkció – főleg az emlékezeté, stb.
A férfiaknál, akiknek megnagyobbodott a prosztatájuk, már 4-6 hónap alatt csökkennek a tünetek. Egészbevett javulást már 4-6 hét után vehet észre az egészségén – jobb kedv, nagyobb izületi mozgékonyság, enyhe ránckismulás, stb.

Az összeállítás a követző termékekből áll:
(megrendel, több információ az összeállításról)
1. Gaba Fiatalító
90 tbl. - az öregedés folyamatának lassítására, izom feszültség és görcsök ellen
2. Hormonatur férfiak
30 tbl. - hormon szintek kiegyensúlyozására, fiatalos kinézet és vitalitás megőrzése, szexuális teljesítmény javítása, segít a megnövekedett prosztatánál.
3. Ultrakomplett 60 tbl.- hat a szabad radikálisok ellen, növeli az ellenállóképességet a stressz és fáradság ellen
4. Kollagén 160 tbl. - megőrzi az egészséges bőrt (fiatalítóan hat), hajat és körmöket, szintúgy mint a puha, selymes, ráncnélküli bőrt


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 250 508.

A következő elosztás szerint egyedül is kiválaszthatja a termékeket:
(A termék nevére való kattintással az információk az egyes termékekről jelennek meg, a megrendelési lehetőséggel.)

Prosztata
A megnagyobbodott prosztata a dihidrotesztoszteron túl nagy mértékű termelődése miatt kezdődok és stimulálja a prosztatasejtek növekedését, ami a nagyobbodást eredményezi.
Prosztata része a férfi nemi szerveknek, nagysággal és alakkal gesztenyére emlékeztet. A húgyhólyag körül található a húgyvezetéknél. Olyan anyagot termel, amely a spermák mozgékonyságát kelti. Az egészséges prosztata szimetrikus, elasztikus és fájdalom mentes.


Prosztata – nem daganatos nagyobbodás

tünetek: gyakori, sürős vizelés, vizelet visszatartási problémák, éjjeli vizelések, gyengébb vizelés, akadozó vizelés, megnehezített vizelés
a prosztata nagyobbodás tünetei megsüntetése termékek segítségével: Hormonatur férfiak, Megakomplett+Vesék

A vesekövek apró kristályok minerális sóból a vesékben. A kövecskék szabadon távoznak a testből a vizelettel. A nagyobb lerakódások viszont eltorlaszolhatják a vizelet elvezetést a vesékből, esetleg fertőzést okozhatnak. Valakinél ez a folyamat nem okoz semilyen fájdalmat, ezért csak nehezen lehet leleplezni.

A vesék tisztításánál segít a Fo-Ti kivonat (Stopőszülés Fo-Ti termék). Az alaklikis vesekövek esetén, amelyek a leggyakrabban keletkeznek, a C vitamin segít a szétosztásukban és egyben hat a húgyhólyag gyulladások ellen (C komplex - C Imun 2 termék).

Vesék – csökkentett működés, kövek
vesék védelme és megtisztítása termékek segítségével:
C komplex - C Imun 2, Stop őszülés Fo-Ti


Szexuális aktivitás

Szexuális aktivitás - alacsonyabb
tüntek
: alacsonyabb libidó, erekció problémák
libidó növelés termékek segítségével: Szupraszex, Hormonatur férfiak

A táplálékkiegészítőket megrendelheti telefonon és egyben egyeztettheti az alkalmazásukat a tanácsadói vonalunkon.

freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom