Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
13. A vizeletkiválasztó rendszer és a nemi szervek megbetegedései a nőknél (pl. menstruáció, változókor és ezekkel kapcsolatos problémák) - a kialakulás okainak megszüntetése

Menstruáció - ezzel kapcsolatos problémák

Menstruációs problémák mint a fájdalom, a túlzott vérzés, pszihikai változások, főleg a fiatalabb nőknél, többnyire az állandó ciklus miatt vannak, mert a hormonális szintek nincsenek egyensúlyban vagy irritálva van az idegrendszer némely anyagok hiánya miatt (kalcium, magnézium).

Rendszer a problémák megszüntetésére a menstruáció alatt: két alapösszeállításba vannak osztva a termékek - a tünetek intenzitása szerint a menstruáció alatt (feszültség, depresszió, rosszullétek, akár hányás, fej és hátfájások, feszültség a mellekben, felfújódott has). A rendszer alap része a:

Összetett termékösszeállítás a fáradság, fájdalom, gyengeség megszüntetésére a menstruáció alatt.

1. alapösszeállítás a menstruációs problémák tüneteinek enyhítésére és megszüntetésére (megrendel, több információ)
1. Hormonatur nők 60 tbl. - a hormonális szintek kiegyensúlyozására és a menstruációs tünetek enyhítésére
2. Megakomplet 60 tbl. - kalciumot és magnéziumot tartalmaz, amelyek enyhítik a görcsöket

2. alapösszeállítás a menstruációs problémák tüneteinek enyhítésére és megszüntetésére - komolyabb problémák (megrendel, több információ)
1. Mell extra+ 100 tbl. - a hormonális szint kiegyensúlyozására természetes módon, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, a rendszertelen ciklus helyreállítására
2. Megakomplet 60 tbl. - kalciumot és magnéziumot tartalmaz, amelyek enyhítik a görcsöket


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 250 508.


A következő elosztás szerint egyedül is kiválaszthatja a termékeket:
(A termék nevére való kattintással az információk az egyes termékekről jelennek meg, a megrendelési lehetőséggel.)

Fájdalmas menstruáció
a rendszertelen ciklus és a fájdalmak ellen ezen termékek segítségével: I3C+, Megakomplett+, Hormonatur nők, Melatonín Natur / Melatonin Insom


Pszihikai változások a menstruációval kapcsolatban
tünetek: kedélyváltozások, fejfájás, idegesség, depresszió
a kedélyváltozás, fejfájás, idegesség megszüntetése ezen termékek segítségével: GABA Fiatalító, Megakomplett+, Hormonatur nők, Melatonín Natur/ Melatonin Insom


Változókor

Az ösztrogén termelődésének csökkenése a petefészkekben természetes része az öregedésnek - leggyakoribb a 45 és 55 év között, de bekövetkezhet korábban és később is. Az ösztrogén termelődés nem áll le hirtelen, hanem 2-10 évvel a változókor előtt kezdődik és az öregedés, vitalitás vesztés a tünetei. A szint csökkenés néha olyan nagy, hogy rendszertelen ciklust, méhszárazságot, hőhullámokat és más változókorral kapcsolatos tüneteket okoz. A változókorral más tünetek is együttjárnak, amelyek komolyabbak és veszélyeztethetik a nő egészségét és életét - pl. az oszteoporózis.


Egy modern rendszer a nők törődéséért idősebb korban, összetett termékösszeállítást kínál a jó kondíció megőrzésére - lassabb öregedés, hormonális szint kiegyensúlyozása, változókori tünetek enyhítése, jobb emlékezet, stb...

Összetett termékösszeállítás a változókor könnyebb legyőzésére és a az öregedési folyamatok lassítására

A termékek két hónapos szedése után, amelyek a lejjebb leírt összeállításban találhatóak meg, láthatóan enyhülnek a tünetek - hőhullámok, éjjeli izzadás, fáradság és mások. Az egészbevett javulást már 4-6 hét után veheti észre - jobb kedv, nagyobb izületi mozgékonyság, apró ránckisímulások...


Az alapösszeállítás a következő termékekből áll: (megrendelés , több információ az összeállításról)
1. Hormonatur nők 30 tbl. - a hormonális szintek kiegyensúlyozására és a fiatalos megjelenés és vitallitás megőrzésére magasabb korban is, megelőzően hat az oszteoporózis ellen, csökkenti a változókori tüneteket
2. GABA Fiatalító 90 tbl. - lassabb öregedési folyamat, izomfeszültség és görcsök ellen

Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 250 508.

A következő elosztás szerint egyedül is kiválaszthatja a termékeket:
(A termék nevére való kattintással az információk az egyes termékekről jelennek meg, a megrendelési lehetőséggel.)

Változások a női testben a változókor előtt és után
tünetek: öregedési jelek, csökkentett aktivitás és vitalitás, hőhullámok, száraz méh, oszteoporózis
a hormonszintek kiegyensúlyozása ezen termékek segítségével: Hormonatur nők, I3C+

Oszteoporózis - csontvelőritkulás

A csontvelő elvesztése és a csontok felépítésének változása túl nagy csontleépítés miatt keletkezik. A csontok fontos építőeleme a csontstruktúrák erősségéért a kalcium. Éppen a csontokban található meg a legtöbb kalcium és innek bontódok le, ha a szervezetben kevés van belőle. A legveszélyesebb időszak, amikor a csontvelő elvesztése történik, a változókor. Ilyenkor megnő a kalcium lebontás a csontokban, amit a csökkentett ösztrogénszint okoz. A lebontással csökken az erősségük, ami gyakori törésekhez vezet.


Csontok - a csonttömeg csökkenése a hormonális szintek csökkenése könvetkeztében
tünetek: gyakori törések minimális traumánál (combcsont, kéz, csukló, csigolyák), csontfájdalmak
csonttömeg erősítése ezen termékek segítségével: Hormonatur nők, Imuno Colostrum, Megakomplett+


Vesék
A vesekövek apró kristályok minerális sóból a vesékben. A kövecskék szabadon távoznak a testből a vizelettel. A nagyobb lerakódások viszont eltorlaszolhatják a vizelet elvezetést a vesékből, esetleg fertőzést okozhatnak. Valakinél ez a folyamat nem okoz semilyen fájdalmat, ezért csak nehezen lehet leleplezni.

A vesék tisztításánál segít a Fo-Ti kivonat (Stopőszülés Fo-Ti termék). Az alaklikis vesekövek esetén, amelyek a leggyakrabban keletkeznek, a C vitamin segít a szétosztásukban és egyben hat a húgyhólyag gyulladások ellen (C komplex - C Imun 2 termék).

Vesék – csökkentett működés, kövek
vesék védelme és megtisztítása termékek segítségével: C komplex - C Imun 2, Stop őszülés Fo-Ti


Szexuális aktivitás - alacsonyabb
tüntek: alacsonyabb libidó
libidó növelés termékek segítségével: Szupraszex, Hormonatur nőkMellek
Mellek - nem elegendően kifejlettek
mellek nagyobbítása termékek segítségével: Mell extra+, Hormonatur nők, Imuno Colostrum

Összetett termékösszeállítás a nagyobb és feszesebb mellekért.

freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom