Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
18. Fogak - károsodás és a fogzománc demineralizációja, fogszuvasodások

Fogszuvasodások - a fogzománc megújulása és növése remineralizációs folyamattal

tünetek: durva fogak, sok pórus a fogakban, a fog fájdalommal reagál a hidegre, melegre, túl édes vagy savanyú ételekre.

A növényi fluoridok a termékben, kalciummal és más építőanyagokkal együtt, a remineralizációs folyamatot indítják el a szájüregben, meggátolják a fogkő kialakulást és hatnak a paradentózis ellen. A tabletta rágása alatt intenzív javító enzimek kibocsátása kezdődik, amelyek szükségesek a fogzománc építésére. Közben azok a helyek is, ahol az idegekhez bejutnak a savak az ételből, ami a szuvasodások alapját képezi, főleg az elkopott fogrészeken. Az összetett építőanyagok hatásával a fogzománc és a fogak felszíne javul. A mechanizmus lehetővé teszi, hogy a remineralizáció follyon a nap és az éjszaka folyamán is, blokkolja a fogkő kialakulást és hat a paradentózis ellen is.
A remineralizációt tanácsos addig folytatni, ameddig nem érezzü a nyelvünkel a fogak síma felületét koptatások, megpattogások nélkül.

A fogak megújítása ebben a formában nem csak hatásos, hanem kellemes is lehet, mert a Dentoreparátor egy kellemes tabletta, különösen alkalmas azokban a pillanatokban, amikor tudatalatt elkezdjük csikorgatni a fogainkat.

A hiányzó anyagok táplálása: Dentoreparátor 1, Dentoreparátor 2


Az ajánlott termékek optimális mennyiségben tartalmazzák a feljebb leírt anyagokat.

Tudományos kísérletek és tesztelések alapján kiderült, hogy az optimális hatásokat a következő mennyiség alkalmazásakor lehet elérni, amelyek átszámolva a termékekre ennek az adagnak felelnek meg:
Dentoreparátor 1: 2 tbl. 2 x naponta 15 - 20 perccel fogmosás után
Dentoreparátor 2: 1 tbl. 2 x naponta 15 - 20 perccel fogmosás után

Ennek a terméknek a használatára lett kifejlesztve egy egyedi folyamat, amely sokszorosan növeli a termék hatását:
Dentoreparátor 1: a tablettát szétharapni és a konzisztenciót hagyni hatni 10 - 15 percig a szájüregben (alvás előtt is szétharapni és hagyni hatni az éjszaka folyamán)
Dentoreparátor 2: a tablettát szétharapni és a konzisztenciót hagyni hatni 10 - 15 percig a szájüregben a nyállal együtt. A tablettát nem lenyelni, hanem 10 - 15 perc forgatás után kiköpni és ezután a szájat már nem kiöblíteni, hanem hagyni hatni (alvás alatt is).
A maradék tablettát, ami a szájban marad a mélyedésekben és durva helyeken, hagyjuk hatni egész éjjel, ami elegendő a folyamatos helyreállításra a fogzománcon.

A táplálékkiegészítőket megrendelheti telefonon és egyben egyeztettheti az alkalmazásukat a tanácsadói vonalunkon.
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom