Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Szemek- termékösszeállítás a látás védelmére

Az információk többségét a környezetünkből a látásnak köszönhetően kapjuk meg. Azok az emberek, akik napirenden dolgoznak a számítógéppel (menedzserek, könyvelők, titkárnők, programátorok, stb.), tanulók, vezetők, lelkes olvasók és TV nézők nagy mértékű igénybevevésnek teszik ki a szemeiket. Ez legtöbbször a szemek bevörösödéssel, csípéssel és égetéssel nyilvánul meg, a szemek egészébevett fáradságában és problémákban az élesítésben. Ha a szemeinket nem pihentettjük, hanem folyamatos megterhelésnek tesszük ki, ez egészen látáskárosuláshoz vezethet.

A szem védelme a szabad radikálisokkal szemben, amelyek roncsolódáshoz vezethetnek a látás élességében, vagy akár a szürke hályog kialakulásához.

Az összeállítás a következő készítményekből áll (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Éles látás 60 tbl. - luteint és áfonya kivonatot tartalmaz - fáradt szemek és ezek védelme a szabad radikális elől
2. E vitamin 100 tbl. - erős antioxidáns, védi a szemeket a szabad radikálisok elől

Uvedenú zostavu je možné doplni o prípravky (individuálne podža zdravotných problémov alebo môžete využi konzultácie s poradcom):
Enzýmkomplex 60 tbl. - má silnú protizápalovú aktivitu, pomáha pri očiste organizmu - doporučuje sa pri akútnych prípadoch a bolestiach
Memory 30 tbl. - zvýšenie prekrvenia ciev mozgu a očí, zlepšenie koncentrácie a pamäti; zvyšuje sa schopnos sústredi sa a znižuje sa únavu, čo sa prejaví pri práci
Telová práčka 100 tbl. - odstraňovanie usadenín z cievneho sýstému


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 134 645


Táplálékkiegészítők, amelyek a rendszer részei, a következő anyagokat tartalmazzák mint alaphatóanyagokat:
Euphrasia officinalis (Eyebright) egy növény, amelyet fáradt, igénybevett szemekre, gyenge látásra, szemgyulladásokra használnak. Erősíti szem szerkezetét, csökkenti a gyulladást, fájdalmat, égetést. Eltávolítja a bepirosodást, viszketést. Antibakteriális hatásai vannak.
C vitamin hatásos az infekciók ellen mint prevenció. Erősíti a szervezet ellenállóképességét, segít a vírusok ellen. Jelentős antioxidáns, megsemmisíti a radikálisokat, amelyek bekerülnek a szervezetbe és eltávolítja a szennyanyagokat.
Lutein és zeaxantin olyan karotenoidok, amelyek a sárga folt és a szemhártjában rakodnak le- antioxidánsként hatnak, védik a szemet a radikálisokkal szemben, szintén hatnak mint UV filter, amely filtrálja az napsugarakat és védi a sárga foltot a károsodás elől.
Ginko biloba 2 aktív részből áll. Az első a flavonos glykozidok, amelyek a bioflavonoidokhoz tartoznak, antioxidáns hatásúak - lassítják az öregedéssel járó változásokat. A másik összetevő a terpenoidok , melyek a vérkapillárisok kibővítésével javítják az agy vérállátását, és szerepük van az idegsejtek védelmében. Lehetővé teszik az agynak a cukor jobb metabolizmusát, mely az energia fő alkotóoeleme, ezzel segíti az idegsejtek szignáljainak átvitelét.

Áfonykivonat a legnagyobb mértékben tartalmazza az aktív bioflavonoidokat, amelyek serkentik a látás alkalmazkodását a fényre és felelősek a normál látásért szürkülrtben és éjjel. Az áfonyakivonat szedése azoknak tanácsos, akik túlzottan terhelik a szemeiket a számítógéppel való dolgozáskor.


Használati utasítás:
Éles látás: 1-2 tabletta naponta étellel
E Vitamin: 1 tabletta naponta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítás - 12.44 € | 9.62 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom