Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Szív és érrendszeri megbetegedések- termékösszeállítás a kialakulások okai eltávolítására

Többnyire már egy hónap szedés után csökken a vérnyomás és a légszomj a megterheléseknél. Fél év aplikáció után a tünetek majdnem észrevehetetlenek, az erek újra rugalmasak és átjárhatóak lesznek.


A termékek ebben az összeallításban segítenek csökkenteni a koleszterin szintet a vérben, eltávolítani a lerakódásokat az erekben és erősíteni az érfalakat:

1. Kardiomax Linia 100 tbl. - a homocisztein lebontása, amely az eltömődéseket okozza, koleszterin foltok leválása és sima érfalak kialakítása
2. Antivarix 100 tbl. - érfalak erősítése és tágítása, vérkeringés megújulása a végtagokban (lila lábak, vérrögök, nyitott sebek a lábakon)
3. CLA+Q10+E vit. 60 tbl. - a szív és érrendszer megtisztítása egyben a pozitív hatásokkal az immunrenszerre
4. Resveratrol 120 tbl.- pôsobí omladzujúco, je súčas účinnej prevencie proti kardiovakulárnym a onkologickým ochoreniam, silný antioxidant.


Doporučujeme 1-mesačnú očistnú kúru 2x ročne s prípravkami:
1. Telová práčka 100 tbl. - odstraňovanie usadenín zo srdcovo-cievneho systému.
2. Enzým komplex 60 tbl. - má silnú protizápalovú aktivitu, pomáha pri očiste organizmu.
3. Stopšedín Fo-Ti 100 tbl. - zníženie krvného tlaku, odbúranie cholesterolu, očista obličiek a obnova farby vlasov. (informačná cena prípravkov: 18,95 eur / 24,67eur )

A táplálékkiegészítők az összeállításban ezeket fő hatóanygokat tartalmazzák:
Yucca shidigera obsahuje vežké množstvo saponínov - v čreve sa viažu s cholesterolom a vytvárajú s ním nerozpustné zlúčeniny, ktoré sa z čreva nevstrebávajú do krvi. To spôsobuje pokles cholesterolu v krvi.
Lecitín természets anyag, megtalálható a szójában, amely jól ismert pozitív hatásáról a vér koleszterín szint csökkentésében és a szív védelmében. Szintén fontos szerepe van az agysejtek működésénél. A lecitín cholín nevezetű összetevője az agyban neurotransmitter acetylcholínná alakul át , amely szerepet játszik az impulzok átvitelénél az agyban, jó hatással van az emlékezőképességre és más agyfunkcióra.
Koenzim Q 10 elengedhetetlen a sejtek normális funkcióját illetően. Az öregedéssel a szervezetben ennek a mennyisége csökken. A koenzim Q 10 nélkül felbomlik az energiakeletkezés, így megszűnnek a sejtben a biokémiai folyamatok. A koenzim Q 10 egyik legjobb tulajdonsága, hogy képes energiát biztosítani a szív működéséhez és megerősíteni a szívizmokat. Bebizonyosodott, hogy a krónikus koenzim Q 10 hiány rossz hatással lehet a szívre.
Mikronizált dioszmin heszperidinnel flavonoid, növeli az érfalak feszültségét és ellenállását, így segítenek erősíteni és megújítani az érfalakat - gátolva így az apró erecskék megrepedését, és a vakerek kialakulását. Erős gyulladásgátló hatásuk van. Segítenek a varixok, fekélyek és hemoroidok ellen.
Fo-Ti sa vtradičnej čínskej medicíne používa na podporu funkcie obličiek - na zlepšenie ich očistnej a eliminačnej funkcie. Pri nedostatočnej funkcii obličiek sa v tele zadržiavajú škodlivé látky a splodiny metabolizmu bielkovín, ktoré sa hromadia v krvi alebo sa ukladajú do dôležitých orgánov a vážne ohrozujú zdravie organizmu. Pretože obličky filtrujú krv a odstraňujú z nej nepotrebné látky, Fo-Ti zlepšením funkcie obličiek zabezpečí očistu krvi od škodlivých látok.


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645


Használati utasítás:
Kardiomax Línia: 1 tabletta 2x naponta
Antivarix: 2-3 tabletta 3x naponta
Fo-Ti: 2 tabletta 2x naponta
CLA+Q10+vitE: 1 tabletta 2x naponta
Resveratrol : 1- 2 tablety denne s jedlom

Spôsob užívania - očistná kúra:
Telová práčka: 1 tableta 2x denne s jedlom
Enzýmkomplex: 3x denne 2-3 tablety 1 hodinu pred jedlom po dobu niekožkých mesiacov


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítás - 35.38 € | 27.26 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom