Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Menstruáció- kapcsolatos problémák megszüntetése termékösszeállítás segítségével

A menstruáció egy természetes ciklus a nőknél. A hossza a nők többségénél 28 nap, de ez hónapról hónapra változhat. A problémák ereje a ciklus előtt vagy után minden nőnél külömböző. Régebben a menstruáció előtti szindrómát az agy számlájára írták, de ma már bizonyos, hogy ezeket a változásokat a hormonok és a kémiai folyamatok okozzák.

A menstruáció előtti szindróma 7-14 nappal a menstruáció előtt kezdődik. Tünetek: feszültség, érzékenység, depsresszió, rosszullétek, hányás, fejfájás, hátfájás (főlrg a drék táján), feszültség a mellben, felfújódás, ujjak és bokadagadás.

A termékösszeállitás 2 alap összeállitasra van osztva- a tünetek intenzitása szerint.


1. alapösszeállítás a menstruációs problémák tüneteinek enyhítésére és megszüntetésére (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Hormonatur nők 60 tbl. - a hormonális szintek kiegyensúlyozására és a menstruációs tünetek enyhítésére
2. Vápnik horčík zinok žen-šen 60 tbl. - podporuje skvalitnenie činnosti mysle a pamäti, nárast vitality a duševnej kondície. Regeneráciu klbov, pokožky, vlasov a nechtov. Je komplexným antioxidantom a pôsobí na odbúravanie tukov.2. alapösszeállítás a menstruációs problémák tüneteinek enyhítésére és megszüntetésére - komolyabb problémák (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Mell extra+ 100 tbl. - a hormonális szintek kiegyensúlyozására természetes módon, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, a rendszertelen ciklus beállítására
2. Megakomplet 60 tbl. - kalciumot és magnéziumot tartalmaz, amelyek enyhítik a görcsöket


A táplálékkiegészítők az összeállításban ezeket fő hatóanygokat tartalmazzák:
Angelica sinesis (Dong quai) növény, mely hat a méhizmok relaxációjára menstruációs görcsök és fájdalmak esetén, hat a progeszterón termelésre.
Damiana növény, melyet a népgyógyításban különböző szexuális betegségek és idegrendszeri betegségek ellen használtak. Régóta ismet és használatos, mint afrodiziakum. Enyhíti a menstruációs fájdalmakat , és a menstruációs fejfájást. Damiana főleg a hormonális egyensúly megtartásában játszik szerepet.
Black Cohosh növény, mely sztimulálja az ösztrogén termelést, és normalizálja a női reprodukciós, és hormonális rendszert. Néhány nagyon fontos anyagot tartalmaz , melyek segítenek a menstruációs fájdalmak.


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 134 645.


Használati utasítás:
Hormonatur nők: 1-2 tabletta naponta
Megakomplett+: 1-2 tabletta naponta
Mell extra+: 2-3 tabletta naponta
Vápnik horčík zinok žen-šen : 1-2 tablety denne pre dospelých


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 1. összeállítás - 14.2 € | 10.9 €
• csomagolás 2. összeállítás - 32.82 € | 25.26 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom