Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Érrendszeri megbetegedések- termékösszeállítás a kialakulást okozó okok eltávolításara

A termékek szedésénél többnyire az első hónap után a vérnyomás kiegyesúlyozás lép fel és enyhül a légszomj a megterheléskor,. Fél év után a tünetek majdnem teljesen megszünnek, az erek újra rugalmasak és átjárhatóak lesznek.

Az összeállítás a következő készítményekből áll: (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):

  1. Antivarix 100 tbl. - érfalak erősödése és tágulása, vérkeringés megújulása a végtagokban (lila lábak, vérrögök, nyitott sebek a lábakon)
  2. C komplex természeti 100 tbl. - erősíti az elgyengült érfalakat a felszíni erecskékben, kapilárisokban, erős antioxidáns hatásai vannak
  3. Resveratrol 120 tbl. - zabraňuje nadmernej      zrážanlivosti krvi, uchováva pružnos ciev, prevencia proti arterioskleróze, brzdí mutagénne procesy vedúce k vzniku a šíreniu rakoviny, účinný antioxidant, pri omladzovacích kúrach, pôsobí proti starnutiu.
  4. Lecitín a horčík  180 tbl.- Lecitín spolu s horčíkom znižujú cholesterol v krvi a posilňujú činnos srdcového svalu.

Ďalšie odporúčané prípravky:
Telová práčka 100 tbl. - odstraňovanie usadenín zo žilového systému
CLA+Q10+vit.E 60 tbl. - odburávanie cholesterolu, očista ciev, posilnenie srdcového svalu

A leírt összeállítást tanácsoljuk kiegészíteni az Enzimkomplex termékkel (az egészségügyi problémák szerint individuálisan van a tanácsadó segítségével). Az Enzimkomlexnek erős gyulladáscsökkentő hatása van, amelyek segítenek a szervezet megtisztulásában- akútt esetkben és fájdalmak estén tanácsos. Az ajánlott alkalmazása: gyulladásos folyamatoknál 5-6 héten keresztül.


A táplálékkiegészítők az összeállításban ezeket fő hatóanygokat tartalmazzák:
Hamamelisz kivonat (Hamamelis virginiana) visszahúzodást okoz, megállítja a vérzést, mérsékli a fájdalmat, csökkenti a kapilárisok átjárhatóságát, növeli a vérfalak rugalmasságát.
C vitamin megerősíti az elgyengült felszíni erecskéket és kapillárisokat és hatásos erős antioxidánsként is – eltávolítja a káros szabad radikálisokat, amelyek károsítják az érfalakt és az elgyengülésükhez vezetnek.
Lecitin egy természetes anyag amely a szójából származik, amelyi híres a pozití hatásairól a koleszterin szint csökkentésénél és a szí védelménél. A lecitin növeli a sejtekben a foszfatildilcholin szintjét a koleszterinével szemben és koleszterin szint csökkentésével a sejtekben hat a koleszterin lerakódásokkal szemben az erekben – ateroszklerózis.
Proteolitikus enzimek nagyon efektíven segítenek a gyulladásoknál az erekben – a bevevésük után 1 órával étkezés előtt felszívódnak az emésztőrendszerből a vérbe és a vérkerinés által eljutnka a gyulladással sulytott helyekre – regulálják és optimizálják a gyulladást azzal, hogy képesek felosztani az anyagokat, amelyek a gyulladáskor keletkeznek, sértik a körülöttük lévő szöveteket és lehetővé teszik a gyulladás terjedését.


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645


Használati utasítás:

  • Antivarix: 2 tabletta 2x naponta
  • C komlex természeti: 1 tabletta 2x naponta
  • Testtiszító: 1-2 tabletta 3x naponta
  • CLA+Q10+E vitamin: 1-2 tabletta naponta
  • Resveratrol :1-2 tablety denne s jedlom
  • Lecitín+Horčík :2-4 tablety 2 krát denne po jedle

Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítá - 34.09 € | 25.78 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom