Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Emésztőrendszer - termékösszeállítás a jobb emésztésre

Ez a rendszer hatásos az emésztésben keletkező problémáknál, a természetes mikroflóra megújulásánál, megszünteti a felfújódást, rosszulléteket.

Az emésztészavarok leggyakoribb okai a az emésztési enzimek termelése - ez azt eredményezi, hogy a nem leemésztett táplálék a gyomorban és a belekben marad és okozója lehet felfújódásoknak, vagy hányásnak. Az emésztésre pozitiv hatással van a mikroflóra, amely támogatja a az ételek helyes emésztését és pótolhatatlan szerepe van az amúgy emészthetetlen glycidek és fehérjék között. A mikroflóra hiányánál az étel átmenete a belekben lelassul, ami azt okozza, hogy az megáll a vastagbélben és okozhat felfújódást, rosszullétet, székrekedést. A belekben lévő mikroflóra zavara az idősebb embereknél vagy azoknál mutatkozik, akik gyakran szednek antibiotikumot.

Az összeállítás a következő készítményekből áll: (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):

1. Enzimkomplex 60 tbl. - segít a gyomori rosszulléteknél, emésztési problémáknál, efektív segítséget nyújt az akutt és krónikus emésztési problémáknál is – lecsökkent emésztési enzimek aktivitásánál.
2. Aloe vera 60 tbl. - az Aloe vera hat az immunrendszer növelésre, fejfájás ellen (migrén), gyulladások ellen, segít a Heliobacter pylorival szemben, támogatja az emésztést.


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal. A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 134 645


A táplálékkiegészítők
az összeállításban ezeket fő hatóanygokat tartalmazzák:
Aloe vera sokféle vitamint, ásványi anyagot, szacharidokat, enzimeket, aminosavakat nyújt, amelyek együttesen hatnak a szervezet regenerációjára és megtisztítására. Az enzimek, amelyeket tartalmaz segítenek felbontani a táplálékot és támogatják az emésztést. Hatásos a székrekedésnél és gyomorfekélynél.
Pankreatikus enzimek emésztési enzimek, amelyek az egészséges embereknél termászetesen vannak ritkítva. Azoknál az embereknél, akiknél nem elegendő vagy felborult az enzimtermelés, ezek szedése az étellel együtt hatásos lehet az ételek emésztésénél és megszüntetheti az ezzel járó kellemetlenségeket mint a rosszullét, fújódás, hányinger és hányás.


Használati utasítás:
Enzimkoplex:
2-4 tabletta naponta 2-4 tabletta naponta étellel
Aloe vera: 2-3 tabletta naponta (fél órával étkezés előtt vagy 1 órával utána)


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítás - 14.11 € | 10.87 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom