Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Immunrendszer - termékösszeállítás a növelésére

Az immunrendszer védi a szervezetet az idegen anyagokkal és a betegségek okozóival szemben. Segít még megőrizni az egyensúlyt a szervezetben stresszhelyzetben.

Az immunrendszer zavaroknál, amelyek betegségek okozóival vagy idegen anyagokkal való kontaktus után keletkeznek, külömböző komplikációkhoz vezetnek: fertőzés hajlam (gyakori fertőzés kialakulása, nehezebb átvészelése némely betegségeknek...)

Többnyire 1 hónap szedés után már nől a szervezetben az ellenálló képesség a baktériumokkal, vírusokkal szemben, a már kifejlett betegségeknél lerövidül a gyógyulás időtartama és kevesebb a komplikációk száma.

Az összeállítás a következő készítményekből áll: (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat)

 1. Imunoglobulin Natur 60 tbl. - imunoglibulin a vírusok, gombásodások, baktériumok ellen. Megkönnyebbülést hoz a náthánál, influenzánál.
 2. Ultrakomplet 60 tbl. - hatásos a szabad radikálisok ellen, növeli az ellenállást a stresszel, fáradsággal szemben
 3. Glukán IP6 60 tbl.- aktivizálja az immunrendszert a szervezet védelme érdekében az idegen anyagokkal szemben
 4. C komplex természeti 100 tbl. - növelt C vitamin adag bevétel az imunitás növelésére
 5. .Aloe vera 60 tbl. - poskytuje širokú škálu vitamínov, minerálov, sacharidov, enzýmov a aminokyselín, ktoré komplexne pôsobia na očistu a regeneráciu organizmu
 6. . IP6-MG  60tbl.- IP6, inozitol a glukán - úspešne používaná kombinácia pri onkologických ochoreniach. Uplatňuje sa aj pri regenerácii srdcovocievneho systému
 7.  Vápnik horčík zinok žeň-šeň 60tbl.- Podporuje  skvalitnenie činnosti mysle a pamäti, nárast vitality a duševnej kondície. Regeneráciu klbov, pokožky, vlasov a nechtov. Je komplexným antioxidantom a pôsobí na odbúravanie tukov.

Ezt az összeállítást tanácsoljuk kiegészíteni az Imuno Colostrum termékkel (az egészségügyi problémák szerint individuálisan vagy a tanácsadó segítségével.) Az Imuno Colostrum támogatja az immunrendszert és a növést (a növekedési faktorokkal, amelyek hatásosak az öregedéssel szemben és támogatják a növekedést és immunitást a gyerekeknél.)

A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645


Használati utasítás:

 • Imunoglobulín natur: 1-2 tabletta 2x naponta
 • C komlex természeti: 1 tabletta 4x naponta
 • Ultrakomplet: 1-2 tabletta naponta
 • Glukán IP6: 2 tabletta 3x naponta
 • Vápnik, horčík,zinok : 1-2 tablety denne pre dospelých
 • Aloe vera : 1-2 tablety denne
 • IP6-MG : deti vo veku 11 až 14 rokov, dospievajúci a dospelí 1 až 2 tablety denne

Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítás - 57.73 € | 43.91 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom