Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
A változókor - a problémák megszüntetése termékösszeállítás segítségével

A változókor minden nő életének természetes része- a termékeny időszak végét jelenti.

Ebben a korban (többnyire 45-55 kor között) jelentős változás következik be a hormon szintben a női testben. Ezek a változások gyakran testi és lelki problémával járnak. Nem minden nő érzékeli ezt az időszakot negatívan- különösebb problémák nélkül vészeli át. Teljes mértékben törődhet magával, partnerével, elfoglaltságaival.

Változtatásokkal az étrendben és a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok (ezek fytohormonokat tartalmaznak) pótlásaval leküzdheti a változókort könnyen és különösebb problémák nélkül. Hiszen: AZ ÉLET 50 ÉV FELETT SEM ÉR VÉGET!!!

Leggyakoribb változó korral kapcsolatos problémák:

  • aktivitás és vitalitás csökkenés
  • hőhullámok
  • hüvelykiszáradás, többszöri fertőzések
  • vizelet visszatartási problémák
  • oszteoporózis (növekvő törések száma)
  • hajminőség megromlása- hullás, őszülés
  • lelki problémák (alvászavarok, hangulat változás, idegesség, depresszió)
  • problémák a koncentrációval, emlékezettel
  • látható változások a testen- lankadtt bőr és mellek, erek megpattogása, könnyen képződő kékfoltok már kis ütésnél is

Már két hónap szedése után a termékeknek, amelyek az összeálltásban megtalálhatóak, érzékelhetően enyhülnek a vátkozókorral járó problémák- megszünnek a hőhullámok, az éjszakai izzadás, fáradság és mások. A teljes javulást már 4-6 héten belül észreveheti- kedvjavulás, az idegeszség elnyomása, a lelki energia szint növelése, apró ránckisímulások, jobb alvásminőség.

Az összeállítás a következő készítményekből áll (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Hormonatur nők 60 tbl. - hormonális szintek kiegyenlítése, szexuális aktivitás növelése, az oszteoporózis megelőzésére.
2. GABA Fiatalító 90 tbl. - a növényi hormon szintjének természetes megnövelése, ami fiatalító folyamatokat idéz elő a szervezetben


A leírt összeállítást tanácsoljuk kiegészíteni még termékekkel (egészségi problémák, individuális problémák alapján vagy megbeszélheti a tanácsadónkkal):
Ultrakomplet - multivitaminos és ásványi anyagokat tartalmazó termék, növeli az ellenállást a stresszel és fáradsággal szemben (kalciumot, magnéziuomot, B,K,D,E vitamonokat ....tartalmaz)
Bőrkisímító - bőrkisímításra, a strukturális felépítés megújítására nem csak a felszínen, hanem a mélyebb pontokban is, védelem a bőrnek az öregedés ellen és a szabad radikálisok eltávolítására
Stabilhair - a haj minősége javítása, hullás meggátolása, a termékkel együtt
DMAE - alkalmas a pigment foltok eltávolítására
Mell extra+ - mellek feszesítése, alkalmas az erősebb változókori problémák enyhítésére (figyelmeztetés: abbahagyni a szedést, ha az vérzést idéz elő)
Q10+vit.E+CLA - szív és érrendszer megtisztítása és az energia táplálása a szív működésére, jó hatás az emlékezetre és agyfunkciókrabr

Táplálékkiegészítők, amelyek a rendszer részei, a következő anyagokat tartalmazzák mint alaphatóanyagokat:

Angelica sinensis egy növény, amely befolyásolja a mellnagyságot, támogatja a mirigyek működését belső szekrécióval, nyugtató hatásai vannak, megszünteti a hőhullámokat és más tüneteket.
Dioscorea villosa természetes forrása két biológiailag fontos anyagnak – progeszteronénak és a dihidropiandroszteronénak (DHEA)- hormonok. A progeszteronok fontosak a mellrák és méhrák elleni hatásaiknak köszönhetően. A dihidropiandroszteron egy olyan anyag, amely sok kutatási eredmény szerint „kulcs a vitalitáshoz és fiatalsághoz). Csökkenti a gyulladásokat, lazítja az izmokat és számon tartják az oszteoporózis és endometriózis megelőzőjeként.
Kalcium fontos az oszteoporózis kialakulása ellen, mert a a változókorban magasabb a kalcium lebontása a csontokban, ami az ösztrogének hiányának tudható be, amely hat a kalcium megmaradására a csontokban.
GABA-nak nyugtató hatásai vannak, segít csökkenteni stresszt, frusztrációt és javítja az alvásminőséget, segít a félelemnél, depresszióknál. Serkenti a HDH (növekedési hormon) termelődését, amelynek erős hatásai vannak az öregedésre, segít kijavítani a fizikai és szellemi kondíciót. A növekedési hormon a kolagén produkcióját is növeli, amivel segít megőrizni az egészséges és rugalmas, ráncnélküli bőrt

Ezt az alapösszeállítást és a szedést lehetséges igények szerint optimizálni. A legalkalmasabb termékek kiválasztását megbeszélheti tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645

Használati utasítás:
Hormonatur nők: 1 tabletta naponta (ha este használja a terméket, csökkenti vele a nagymértékű izzadást)
GABA Fiatalító: 1-2 tabletta este elalvás előtt (a termék zsibbadást okoz – velejáró jelenség)


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítás - 19.56 € | 15.03 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom