Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Emlékezet és agyi funkciók

Menedzserek,diákok számára ill. azoknak,kiknek csokkent a koncentráció képessége, nehezebben tanulnak és jegyzik azt meg, ill. zoknak,akiknél lassú a dontéshozás képessége
Novekvo korral lassan elhalnak az agysejtek és csokken azon anyagok termelodése, melyek az agyba juttatják az információkat- neurotranszmitterek- gyengulnek az agyi funkciók,foleg az emlékezoképesség,fennáll a veszélye az orientáció- ill. viselkedés zavarok kialakulásának.

Már 4 hét után lassan, de tartósan elkezdodik az agysejtek stimulációja mellékhatások nélkul- javul az emlékezet, konnyebb a tanulás, no a koncentráció, konnyebben orzi meg figyelmét.Szeniorok számára ajánlott.

1-2 Memory tabletta megnoveli a koncentrációt és az agyi képességeket legfeljebb 3-4 órára.

Az osszeállítást a kovetkezo termékeket tartalmazza
:
1. Einstein - Ginko biloba, lecitin, foszfatidilszerín és DMAE az agy jobb működéséhez, az emlékezőképesség javításához, az öregedés lassításához. Az emlékezőképesség idősebb korban, agyfrissítő,tanulás serkentő, és segít hamarabb megjegyezni a dolgokat.
 • a gondolkodás minőségének javítása, koncentráció és tanulás serkentő
 • a szervezet aktivizálása, a pszihikai és fizikai munka növelése
 • szív és érrendszer áttisztítása
 • pozitív hatás a szexualitásra

 • 2. Lecitín+Magnézium 180 tbl. - cholínt tartalamz. mely fontos az agyba jutó szignálok gyorsaságát nézve.Serkenti az agy tevékenységét,csokkenti  a vér koleszetrin szintjét.
  3. GABA fiatalító - gama-aminovajsav és a Mucuna pruriens egyuttes hatása oregedés ellen,serkentik a novekedési hormon termelodését,mely elindítja a fiatalító folyamatokat a szervezetben.

  Az Einstein-t a kovetekzo termékekkel lehet felváltani:
  Memory 60 tbl. - javítja a gondolkpdást, koncentrációt,segít a tanulásban,védi az agysejteket. A DMAE - val kombinálva ( neurotranszmitterként hat) serkenti a sejtmembrán megújulását és véd az oregségi foltok kialakulása ellen.

  Az osszeállításban szereplo termékek a kovetkezo alaphatóanyagokat tartalamzzák:

  Ginko biloba 2 aktív részből áll. Az első a flavonos glykozidok, amelyek a bioflavonoidokhoz tartoznak, antioxidáns hatásúak - lassítják az öregedéssel járó változásokat. A másik összetevő a terpenoidok , melyek a vérkapillárisok kibővítésével javítják az agy vérállátását, és szerepük van az idegsejtek védelmében. Lehetővé teszik az agynak a cukor jobb metabolizmusát, mely az energia fő alkotóoeleme, ezzel segíti az idegsejtek szignáljainak átvitelét.Ginko biloba jó hatással van az agy és egyébb funkciókra.


  Lecitín Lecitin egy természetes anyag ,amely a szójából származik, amelyi híres a pozitív hatásairól a koleszterin szint csökkentésénél és a szív védelménél. Egészséges zsírokat tartalmaz, amelyek felelősek a funkciós és strukturális integritásért a sejtmembránokban, az agyban és más szervekben. Növeli az acetilchlorin keletkezését az agyban – fontos az agyi impulzusok terjesztésénél. Fontos az agysejtek táplálkozása szempontjából és jó irányban befolyásolja az agyfunkciókat – javítja a tanulóképességet és emlékezetet. A lecitin olyan anyagokból áll, amelyeket „májerősítőnek“ is neveznek, ezek védik a májat a zsírlerakódások elől, javítják a koleszterin és más zsírok cirkulációját a májon és epén keresztül és segítenek a májnak eltávolítani a veszélyes anyagokat. A lecitin nagyobb mértékű bevitele meggátolja az epekövek kialakulását.


  Ez az alaposszeállítás egyéni diagnózis és panaszok alapján kiegészítheto.A megfelelo termék kiválasztásában kérje szaktanácsadónk segítségét.
  A modern torodés és gondoskodás rendszere  szaktanácsadást ill. vezetést kínál Onnek.Érdeklodni  a kovetkezo számokon lehet: 02/54 777 561, 02/54 652 712, 0915 781 737, 0904 134 645

  Használati utasítás:
  Einstein Ginko:  napi 1-2 tabletta fokozatos feloldódást biztosít 
  Lecitin+Magnézium:  2-4 tabletta 2 x naponta evést kovetoen
  GABA fiatalító: 1 tabletta 2 -3 x naponta

  Összetétel (1 tabletta esetén):


  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás összeállítás - 24 € | 18.4 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom