Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
A szervezet teljes regenarációja az alvás folyamán - készítményösszeállítás, amelyet alvás előtt kell szedni

Alvás előtt szedendő összeállítás.

Az alkalmazáskor kb. 14 napon belül kezdődik meg az első fázis és megszünnek az önmagunkat likvidáló folyamatok, amelyek a szervezetben 40 éves kor után kezdődnek. Egy hónap alkalmazás után elkezdenek kisimulni a ráncok, nől a szexuális aktivitás, nől a szellemi energia szintje és a személyes vonzerő.

Összeállítás a 40 éven felüli emberek számára a következő termékekből áll (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Kollagén
160 tbl. - megőrzi az egészséges bőrt (fiatalítóan hat), körmöket, hajat, az elasztikus és sima arcbőr ráncok nélküli megtartása
2. Ultrakomplet 60 tbl. - termék multivitaminokból és ásvanyi anyagokból


A lejjebb leírt termékösszeállításnál az első fázis kb. 14 nap után következik – leállnak az önmegsemmisítő folyamatok, amelyek a szervezetben 40 éves kor felett kezdődnek. Egy hónap szedés után többnyire elkezdődik a ráncok kisímulása, a szexuális aktivitás növése, nől a szellemi energia szintje és a szellemi vonzerő.


Az összeállítás férfiak és nők számára 40 éves kor felett a következő készítményekből áll:(ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Börkisimító 60 tbl. -  kisimítja bort, eltávolítja az oregségi foltokat
2. Kollagén 160 tbl. - megőrzi az egészséges bőrt (fiatalítóan hat), körmöket, hajat, az elasztikus és sima arcbőr ráncok nélküli megtartása
3. Ultrakomplet 60 tbl. - termék multivitaminokból és ásvanyi anyagokbólTáplálékkiegészítők, amelyek a rendszer részei, a következő anyagokat tartalmazzák mint alaphatóanyagokat:

A Szibéria zsensen pozitívan hat a fizikai és szellemi cselekedetekre, főleg a nagyobb megerőltetések és kimerültség idején. Segít a szervezetnek regenerálódni, pozitívan hat a szexuális aktivitásra.
DMAE védi a sejteket a lipofuszcin halmozódása elől. Korral elkezd gyülemleni a lipofuszcin pigment, amely gyengíti a reciklációs folyamatokat és felgyorsítja a sejtek elhasználódását és öregedését. DMAE stabilizálja a membránokat, amivel meggátolja a lipofuszcin halmozódását (pigmentét, amely az öregségi foltokat okozza) a sejtekben és ezzel segíti a sejtek regenerálódását és lassítja az elhasználódás folyamatát.
Pyknogenol egy kivonat a borókafenyő kérgéből – hatásos nem csak a felszíni, de a mélyebb bőrrétegekben is, amivel messzemenőleg megelőzi a krémeket és emulziókat a ráncokkal és barna foltokkal való harcban.
Kollagén hat az izületek, porcogók és izomzat megújulására, megőrzi az egészséges hajat, körmöket és bőrt (fiatalítóan hat). A bőr szövetek 75%-át a kollagén alkotja. 25 éves kortól évente 1,5%-kal csökken a kollagén mennyisége a bőrben, ezért a pótolása szükséges az egészséges és rugalmas, ráncnélküli bőr megőrzésére.


Ezt az alapösszeállítást és a szedést lehetséges igények szerint optimizálni. A legalkalmasabb termékek kiválasztását megbeszélheti tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645.


Használati utasítás:
Kollagén: 2 tabletta  2x naponta
Ultrakomplet: 1 tabletta 2x naponta (reggel és este alvás előtt)
Borkisimító: 1 tabletta 2x naponta (reggel és este alvás előtt); élénkebb hatás elérésére: 2 tabletta 2 x naponta az első 2 hétben, majd 2 tabletta naponta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás a 40 éven felüli emberek számára - 13.61 € | 10.46 €
• csomagolás nők és férfiak számára 40 év felett - 24.73 € | 19.06 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom