Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Haj - termékösszeállítás a szebb hajért

A haj nagyon erős, viszont a másik oldalon nagyon érzékeny a kedvezőtlen hatásokra a környezetünkben (például az időjárás, nap, szmog). A mi egészségünk a hajon is meglátszik.

3 hónap szedés után jelentősen csökken a hajhullás és az őszülés, teljes hajjavulás lép fel. Optimális eredmények 3-6 hónap után jelentkeznek.

Összeállítás a haj minőségének javulására és hajhullás ellen

Az összeállítás a követző termékekből áll: (megrendel, több információ az összeállításról):
1. Stabilhair 100 tbl. - hajhullás ellen és a jobb bőrminőségért
2. MSM+ 60 tbl. - biokén pótplása – a haj erősítése
4. Ultrakomplett 60 tbl. - a haj és bőr minőségének javulása – vitaminokaté a ásványi anyagokat tartalmaz (cink, szelén)


Összeállítás a haj őszülése megállítására

Az összeállítás a követző termékekből áll: (megrendel, több információ az összeállításról):
1. Stop őszülés 60 tbl. - a hajszín megújulására, őszülés ellen
2. Stop őszülés Fo-Ti 100 tbl. - őszülés ellen és a vesék tisztítására
3. Ultrakomplett 60 tbl. - a haj és bőr minőségének javulása – vitaminokaté a ásványi anyagokat tartalmaz (cink, szelén)

4. DMAE 100 tbl. - pôsobí ako mozgový transmiter, podporuje obnovu bunkových membrán a pôsobí proti tvorbe stareckých škvŕn
- počas dňa
5. PABA 60 tbl.- pôsobí proti šediveniu, stareckým škvrnám, strate pigmentu, vytváraniu bledých miest na pokožke negatívnym vplyvom UV žiareniapodporuje plodnospotlačuje senilitu


A táplálékkiegészítők
az összeállításban ezeket fő hatóanygokat tartalmazzák:
MSM (metylszulfonylmetán) organikusan kötött ként tartalmaz , mely könnyen felszívódok a szervezetben. A kén fontos az enzimek, ellemanyagok, kollagén produkció termelésében, a porcok, haj, bőr, csontok, fogak és köröm szerkezetének fejlődésében. Megőrzi a bőr , haj, izületek egészségét , véd az osteoartózis és a haj töredezettsége ellen.
B5 Vitamin (pantotensav) mely védi a gyorsan változó sejtek hártyáit, és a szöveteket - ilyen gyorsan változó sejtek a bőr-, és haj sejtek. Védi a hajat a hajhullástól és őszüléstől. A B5 vitamin redukálja az androgének termelését, melyek az akne kialakulásában játszanak szerepet - nagymértékű zsír és faggyútermelést okoz.
Cink fontos elem a bőr egészségéért. Csökkenti a gyulladást és tartja a hormon szinteket- mindkét tulajdonsága fontos a pattanások gyógyításánál. Segít a sebek gyógyulásánál és hat a sebhelyek kialakulása ellen.


Ezt az alapöszeállítást és az alkalmazás módját a diagnózis szerint lehet optimalizálni. A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában tanácskozhat tanácsadónkkal.

A modern törődési rendszreben a vezetőség szaktanácsadást kínál. Ezeken a számokon érhet minket el: +421 2 54 777 561, +421 2 54 652 712, +421 915 781 737, +421 904 134 645


Használati utasítás:
Stabilhair: 1 tabletta 2x naponta (reggel és este)
MSM+:
1 tabletta 2x - 3x naponta - az MSM + mellett a C vitamin szedése kötelező legalább az MSM adag félszerese( MSM nek szüksége van a C vitaminra főleg a sejtmegújulásban)
Ultrakomplet: 1-2 tabletta naponta
Stop őszülés Fo-Ti: 2 tabletta 2x naponta
Stop őszülés: 1 tabletta 2x naponta evés előtt legalább

DMAE: 1-2 tablety denne
PABA: 1 tableta denne hónapon keresztül.
Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás összeállítás - hajhullás ellen - 20.16 € | 15.53 €
• csomagolás összeállítás a nők számára - őszülés ellen - 32.77 € | 25.23 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom