Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
A szervezet aktivácója és védelme a nap folyamán - termékek összeállítása

Átfogó növényi kivonatok, vitaminok, minerális anyagok összeállítása a szervezet aktivációjára és védelmére a nap folyamán 2 alap felállításra van osztva. Ezeknek tartalma úgy van felállítva, hogy a szervezetnek elég szükséges anyag jusson az ő mindennapi működésére.

2 hónap alkalmazása után többnyire megemelkedik a szellemi energia, személyes vonzerő szintje, megjavul az emlékezet és a koncentrációs képesség, szexuális aktivitás, a fizikai és szellemi összkondíció növekedik.


Összeállítás a 40 éven aluliak számára a következő készítményekből áll (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. C komlex természeti 100 tbl.- növeli a C vitamin tartalmát, a citruszos bioflavonoidokat, erős antioxidánsok és növeli a szervezet védekezés képességét.
2. Ultrakomplet 60 tbl. - multivitaminos és ásványi termék.
3. Vitamin E 100 tbl. - a bőr védelme a szabad radikálisokkal szemben, támogatja a szív és érrendszert, idegrendszert, emésztést.


Összeállítás a 40 éven felüliek számára: a következő készítményekből áll (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. C komlex természeti 100 tbl.- növeli a C vitamin tartalmát, a citruszos bioflavonoidokat, erős antioxidánsok és növeli a szervezet védekezés képességét.
2. Ultrakomplet 60 tbl. - multivitaminos és ásványi termék.
3. Vitamin E 100 tbl. - a bőr védelme a szabad radikálisokkal szemben, támogatja a szív és érrendszert, idegrendszert, emésztést.
4. Hormonatur férfi 60 tbl. - hormonális szintek kiegyenlítése, szexuális aktivitás növelése, enyhíti a prosztata megbetegedések tüneteit.
Hormonatur nők 60 tbl. - hormonális szintek kiegyenlítése, szexuális aktivitás növelése, az oszteoporózis megelőzésére.


A táplálékkiegészítők az összeállításban ezeket fő hatóanygokat tartalmazzák:
DMAE serkenti az agysejtek membránjai megújulását, lassítja az öregedési folyamatot és hat az öregségi foltok ellen. Növeli a lelki energia szintjét, javítja az alvást. DMAE javítja a komunikációt a hemiszférisek között - ez a kreativitásra és a verbális képességekre van hatással.
Ginkgo biloba 2 aktív anyagot is tartalmaz. Az elsőnek antioxidáns hatásai vannak- lassítják az öregedéssel kapcsolatos folyamatokat. A másik hatóanyag csoport tágítja a kapilárisokat az agy jobb vérellátása miatt és résztvesznek az idegsejtek védelmében. Lehetővé teszik az számára a glukóz metabolizmusát, amely a fő eleme az agy energiájának, és így segít az idegsejteknek a szingnálok átvitelénél. A ginkgo biloba jó hatással van az emlékezetre és más agyfunkciókra.
C vitamin (L-aszkorbi sav) egy erős antioxidáns, amely fontos rengeteg biokémiai folyamatnál amelyek az agyműködéssel vannak kapcsolatban, biztosítja a lelki egyensúlyt, eltünteti a fáradság érzetet és növeli az agyműködést. Megsemmisíti a szaba radikálisokat, amelyek bekerülnek a szervezetbe, eltávolítja a szennyanyagokat. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően segít a daganatos betegségek és érbetegségek megelőzésében. a C vitamin javítja az immunrendszer működését és a szervezet ellenállóképességét infekciókkal szemben, gyorsítja a sebek gyógyulását, vigyáz az egészséges ínyekre és segít a vas felszívódásában a táplálékból.
Szelén egy erős antioxidáns hatású nyomelem. Főleg a férfiak számára fontos, mert a herezacskókban koncentrálódik és nagy mennyiségben távozik a szervezetből a spermákkal. A szelén hiánya a férfiaknál terméketlenségek okozhat. A szelén szedése jó hatással van a nők szervezetére az átmeneti korban, mert enyhíti a hőhullámokat és rosszulléteket.
Az alap összeállítástást,használati utasítást a tünetek és diagnózis szerint lehet optimizálni. A legmegfelelőbb készítmények kiválasztásáról tanácskozhat a tanácsadónkkal.

A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737.

A termékeket reggel vagy napközben lehet szedni.

Használati utasítás (a fiatalabbak számára):
C komlex természeti: 1 tabletta naponta
Ultrakomplet: 1-2 tabletta naponta
Vitami
n E: 1 tabletta naponta

Használati utasítás (az idősebbek számára):
C komlex természeti: 1-2 tabletta naponta
Ultrakomplet: 2 tabletta naponta
Vitamin E: 1 tabletta naponta
Hormonatur férfi / nők: 1 tabletta naponta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás a 40 éven aluliak számára - 19.54 € | 14.54 €
• csomagolás a 40 éven felüli férfiak számára - 27.74 € | 20.84 €
• csomagolás a 40 éven felüli nők számára - 28.34 € | 20.86 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom