Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Sportolóknak - speciális termékösszeállítás

Elsősorban az izmok felépítésére irányul (szükséges anyagok kiegészítése- fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, aminosavak), a forgók védelmére a károsodás elől és a teljes alak formálására.

8-12 hét tornázás után 4x hetente 1-2 órát 60%-kal nől az izomzat, elveszik a bőr alatti zsír, nő az energia és javul a fizikai teherbírás.

Az összeállítás férfiak és nők számára 40 éves korig a következő készítményekből áll: (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):

1. Herkules 270 tbl. - kreatint, tribuluszt tartalmaz, az izomzat növésének aktivációja
2. Kollagén 160 tbl. - tiszta hidrolizált kolagén az izületi porcogók megújulására
3. Megakomplet 100 tbl. - ásványi anyag és multivitamin zsensennel
4. GABA Fiatalító 90 tbl. - támogtaja a növekedési hormon termelődésétAz összeállítás férfiak és nők számára 40 éves kor felett a következő készítményekből áll:
(ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Herkules 270 tbl. - kreatint, tribuluszt tartalmaz, az izomzat növésének aktivációja
2. Kollagén 160 tbl. - tiszta hidrolizált kollagén az izületi porcogók megújulására
3. Megakomplet 100 tbl. - ásványi anyag és multivitamin ženšeň-el
4. GABA Fiatalító 90 tbl. - támogtaja a növekedési hormon termelődését
5. Hormonatur férfi 60 tbl. - hormon szintek kiegyensúlyozása, szexuális aktivitás növelése, csökkenti a prosztata betegségek tüneteit
Hormonatur nök 60 tbl. - hormon szintek kiegyensúlyozása, szexuális aktivitás növelése, megelőzően hat az oszteoporózissal szemben


Táplálékkiegészítők, amelyek a rendszer részei, a következő anyagokat tartalmazzák mint alaphatóanyagokat:

Kreatin egy olyan anyag, amely segít az izmokat táplálni energiával és az izomzat építésénél a tornázás alatt a sportolóknál. A kreatin további kedvező hatásai: vizet hajt az izmokba és evvel növeli az izmok méretét és segít eltávolítani a tejsavat, amely az izmokban keletkezik tornázás alatt és felelős az izomlázért.

HCA (hidroxicitromsav) csak nagyon kevés növényben található meg, ennek gazdag forrása a Garnicia cambogia. A HCA az enzim reakciók leállításával meggátolja a szénhidrogének átalakulását zsírra.

Hidrolizált kollagén egy anyag az egészséges izületek támogatására – maggátolja a porcogók katabolikus szétrakódását, javítja a porcogók táplálkozását, gyorsítja a rekonstrukciós és regenerációs folyamatokat az izületekben és megtartja az egészséges kolagén mátrixot az izületekben.

Tribulus Terrestris egy növény, amelynek hatóanyagai természetes módon gyorsítják a saját tesztoszteron nagyobb termelődését és növelik a férfiak szexuális teljesítményképességét. A tesztoszteronok magasabb szintje növeli az immunitást, fizikai teljesítményt, regenerációt és a férfiak szexuális funkciójit.

Ezt az alapösszeállítást és a szedést lehetséges igények szerint optimizálni. A legalkalmasabb termékek kiválasztását megbeszélheti tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645


Használati utasítás:
Herkules: 2-3 tabletta 2-4x naponta
Kolagén: 2-5 tabletta naponta
Megakomplet: 1-2 tabletta naponta
GABA Fiatalító: 1 tablettát 2-3 x naponta fél órával étkezés előtt vagy 1 órával étkezés után szedni – leinni folyadékkal.
Hormonatur nök / Hormonatur férfi: 1 tabletta naponta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás a 40 éven aluliak számára - 39.41 € | 29.47 €
• csomagolás a 40 éven felüli férfiak számára - 48.21 € | 35.75 €
• csomagolás a 40 éven felüli nők számára - 47.61 € | 35.77 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom