Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Nőknek

Lejjebb leírt rendszer készítményei bebiztosítják a nők (főleg 40 felett) számára a szükséges vitaminokat és ásváanyi anyagokat és növényi kivonatokat. A készítmények használatának az eredménye nemcsupán az egészség teljes javulása hanem a munkabírás,sőt még az Önbizalom növekedése is (gyönyörű bőr és haj,feszesebb mellek és menstruációs fájdalmak enyhülése).

A rendszer a következő készítmńyekből áll. (a termék nevére klikkelve több információ jelenik meg a termékről):
1. Hormonatur nők 60 tbl. - a hormonszint kiegyenlítésére,fiatalos külső és vitalitás megtartására idősebb korban is,segít az osteoporóza megelőzésében.
2. Bőrkisimító 60 tbl. - bőr kisimítására,a barnafoltok eltávolításárana,a sejtek védelme az öregedéstől és a szabad gyökök eliminálása.
3. Ultra Komplet 60 tbl. - védi a szervezetet aszabad gyökök és karcinogének ellen.
4. MSM+ 60 tbl. - biokén az izületek számára,a haj és a bőr minőségenek javulására.
5. GABA Fiatalság 50 tbl. - az öregedés folyamatának lelassításáraA


Az alábbi rendszert a további készítményekkel ajánljuk kiegészíteni(egeszségügyi problémaktól függően személyre szabottan,igénybe veheti tanácsadónk segítségét alebo):
Mell extra+ Línia 100 tbl. - mell növelésére és feszesítésére,nagyobb menstruációs fájdalmak enyhítésére,súlycsökkentés
Dentoreparátor 1 120 tbl. - a fogzománc újraépítésére és védelmére,ízletes rágótabletta


A táplálék kiegészítők fő összetevői:
Angelica sinensis egy olyan növény,amely hatással a mell nagyságára,mérsékli a menstruációs fájdalmakat,nyugtató hatása va,megszünteti a hőhullámokat és a változókor további tüneteit.
Damiana az emberi gyógyászatban különböző sexuális betegségek gyógyítására használják.Régóta ismert és használt afrodiziákum. Seg´thet a menstruációs fájdalmak enyhítésében,fejfájassnál is.
Pyknogenol boróka gyökér kivonat,sok bioflavonoidont tartalmaz- bioaktív és antioxidáns anyagok,Nemcsak a bőr felületén hat hanem a bőr méllyebb rétegeiben is,amivel jóval megelőzi a krémeket a ráncképződés kialakulásának megakadájozásában a bőrön.
MSM (metylsulfonylmetán) organikusan kötött ként tartalmaz.A kén fontos az enzimek képződésében,a kollagén termelésnél,a porcok,haj,bőr,csontok,fogak és körmök kiépítésében. Segít megőrizni az egészséges hajat,bőrt,izületeket,véd a csontritkulás és hajtöredezés ellen.

Ez az alap rendszer a diagnózis alapján optimalizálható.A megfelelő temékek kiválasztáshoz tanácsadónk segítségét kérheti.
A modern godoskodás rendszere szaktanácsadást nyújt a következő telefonszámokon: +4212/54 777 561, +4212/54 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645.

Használati utasítás:
Hormonatur nők: 1 tabletta naponta (legjobb este)
Bőrkisimító: 2 tabletta naponta étkezésnél (látványosabb eredmény eléréséhez: 2 tabletta 2x naponta az első 2hétben,aztán 2 tabletta naponta)
Ultra komplet: 2 tabletta naponta
MSM+: 2 tabletta naponta - az MSM+ használata mellett szükséges a C vitamin szedése is legalább feleakkora adagban mint az MSM- (az MSMnek szüksége van a C vitaminra a sejtmegújításhoz)
GABA Fiatalság: 1-2 tabletta este alvás előtt

Kiegészítő készítmények:
Mell extra+ Línia: 1-2 tabletta 3x naponta
Dentoreparátor 1: 2 tabletta 2x naponta 15-20 perccel fogmosás után,szétraágni és hagyni hatni a szájban 10-15 percig (alvsás előr´tt is szétrágni és hagyni hatni a szájban alvás alatt).Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás zostava - 37.98 € | 29.23 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom