Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
MEMORY

Ezek a termékek főleg a menedzserek, tanulók számára alkalmasak és azok emberekére, akik észrevettek magukon olyan tüneteket mint a koncentráció, figyelem, tanulóképesség, emlékezet csökkenése, nehézségek az értelmezésnél, lelassult döntőképesség.
4 hét termékszedés után lassú, de folyamatos javulás kezdődik az agyban mellékhatások nélkül- javul az emlékezet, könnyebb lesz a tanulás, nől a koncetráció és tovább lesz képes a figyelemre.


1-2 tabletta Memory-ból koncetráció növelést eredményeznek, javítják a képességet a tanulásra és nővelik az emlékezőképességeket a maximális 3-4 órára.


Az összeállítás ezekből a termékekből áll (ha rákattint a termékre, megtekintheti külön az arról szóló információkat):
1. Memory
60 tbl.- gondolkodás javítására, koncentrációra, tanulásra, emlékezősejtek védelmére
2.
Lecitin+Magnezium 180 tbl.- javítja a gyorsaságot a szignál átvitelnél az agyban. Serkenti az agyműködést, csökkenti a koleszterin mennyiséget a vérben.


Táplálékkiegészítők, amelyek a rendszer részei, a következő anyagokat tartalmazzák mint alaphatóanyagokat:

Ginkgo biloba terpenoidokat tartalmaz, amelyek a vérben lévő kapillárisok tágításával javítják az agy vérellátását, segítenek az idegsejtek védelménél. Lehetővé teszik az agynak jobban feldolgozni a glukózt, amely az agy energiájának fő forrása, s így segítik az idegsejteket az információátvitelnél.
Lecitin fontos az agysejtek működésére. Az egyik összetevője az agyban átalakul acetilcholinra, amely fontos a jelek átvitelénél az agyban, jóirányban befolyásolja az emlékezetet és más agyfunkciókat.Ezt az alapösszeállítást és a szedést lehetséges igények szerint optimizálni. A legalkalmasabb termékek kiválasztását megbeszélheti tanácsadónkkal.
A modern törődési rendszert a szaktanácsadó és a vezetőség ajánlja Önöknek. Elérhetőség az alábbi telefonszámokon: +421 0254 777 561, +421 0254 652 712, +421915 781 737, +421904 134 645

A termékeket reggel vagy napközben lehet szedni.

Használati utasítás:
Memory: 1-2 tabletta naponta
Lecitin+Magnézium: 1-2 tabletta naponta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás Zostava na pamä - 16 € | 12.24 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom