Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
DMBQ +

Búzacsíra kivonatot tartalmazó készítmény oregedés ellen és rákos betegségek kezelésére. DMBQ-bol az emosztorendszerben 2,6-DMBQ keletkezik,amely a tumorsejtekben felhalmozódik, blokkolja a metabolizmusukat ,a kinonokkal és antrakinonokkal egyutt elosegíti azok elhalását.

 • tumoros megbetegedéseknél
 • a normál sejtek oregedésének lassítása, eros antioxidáns hatású, haj és bor revitalizációja
 • az immunitás novelése
 • ér- és szívrendszeri betegségek megelozésére ajánlott


 • A hatóanyagok hatása a betegségek eltávolítására a legújabb kutatások alapján:

  2,6-DMBQ
  a búzacsíra erjesztésével keletkezik, nagyon eros antikarcinogén hatású.Ez az anyag szelektíven metabolikus változásokat teremta tumoros és áttétes sejtekben- csokkenti a glukóz szintet, befolyásolja az RNA szintézisét,amivel a tumoros és áttétes sejtek elhalását okozza. Így mint a primáris tumoros megbetegedést ill. az áttétek kezelését és megelozését hatékonyan segíti. A DMBQ hatását egyébb hatóanyagok fokozzák,amelyek segítik a saját immunitás erosodését.

  Aloe vera vitaminok, ásványi anyagok, szaharidok,enzimek és aminosvak széles skáláját tartalamazza, melyek elosegítik a szervezet teljeskoru megtisztulását és regenerációját.A legújabb tudományos kutatások szerint az aloe vera lektínt tartalmaz, mely behatol a rákos sejtekbe. Aktiválja a gyilkos T-sejteket és fehér vértesteket, melyek felismerik a lektint tartalmazó sejteket és megsemmisítik oket. Jótékony hatással van a bor, szájureg, mandulák regenerációjára.Antibakteriális, antifungicíd,antivírusos, gyulladásgátló és antioxidáns hatású.Serkenti az immunrendszert, fájdalom csilllapító hatású, gyorsítja az égési sebek gyógyulását.

  Szolomag kivonat a szervezet számára hasznos bioflavonidot tartalmaz, mely védi a szervezetet a káros radikálisokkal szemben. A bioflavonidok serkentik a C vitamin aktivitását a sejtmembránban és az érkapillárisokban, amelyek így ellenállóbakká válnak.Serkenti a kollagén termelését. Hasznos lehet rákos megebetegedések ill. szívrendszeri bántalmak megelozésére.A szolomag kivonat segít fenntartani az erek egészséges állapotát.


  Ajánlott mennyiség: 2-4 tabletta 3 - 4x naponta

  Összetétel (1 tabletta esetén):

  Osszetevok(1 tablettában):
  búzacsíra kivonat 560 mg
  szolomag kivonat 13 mg
  aloe vera (extr. 200:1) 9 mg
  Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
  • csomagolás 60 tbl. - 9.1 € | 7 €
  • csomagolás 120 tbl. - 15.9 € | 12.22 €
  freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom