Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Gastro Optimal

Egyedi természetes készítmény a Helico baktérium kezelésére, gyomorbántalmakra.Segít visszaállítani a gyomor természetes egyensúlyát, védelmet biztosít a gyomor nyálkahártyájában élôsködô baktériumok ellen. Általában 20 perccel 4 tabletta bevétele után a fájdalom elmúlik. A felhasználók 80% a bántalmak megszunését tapasztalta, többszöri sikertelen antibiotikumos kezelés után.

 

Aloe vera ez a növény, amelyik nagyon sok antioxidáns anyagokat tartalmaz, melyek segitik fenntartani a vitalitást és az egészséges szervezetet, bőrt beleszámitva. Aloe vera táplálja a bőrt, kollagén és elasztin képzést növeli, serkenti a sérült szövetek felújitást. Szaponinok, amelyek aloe verában vannak hatnak mint természeti tisztió. Lipázok és proteázok (aloe verában található enzimek) segitik szétbontani a táplálékot és támogatják az emésztést. Aloe vera adaptáció tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy  minden ember csak azokat az anygokat felhasznál belőle, amelyek kellenek. Ezért a hatások különböznek személytől személyig. 

Közlemények szerint aloe vera hatásos a vesekő képződés megelőzésében és kissebitja már vesében lévő kőveket. Antrachinonok lasitják a húgy meszes kristályok képződését, amelyek a vesekővek növekedését adakoznak.  
Legújabb felfedezések szerint aloe vera lektin poliszacharidot tartalmaz, amelyik dagan sejtekbe áthat. Aktivál T-sejteket és fehér vérsejteket, amelyek majd ölnek lektint tartalmazó sejteket.  

Édesgyökér : támogatja és újitja az emésztő folyamatot, kedvezően hat a nyirok rendszerre és vastagbélre, igy segiti tisztitani a szervezetet. Segit a gyomorégés, gyomor inger, gyomor fekélyek és nyombél fekélyek közben.   

Quercetin : bioflavonoid hat gyulladások ellen, blokkol az eredeti gyulladási folyamatokat pl. hisztamin és más gyulladási és allergikus folyamatok mediátorok képzését és feloldását. 

Összetétel (1 tabletta esetén):

édesgyökér 430 mg
Aloe Vera 100 mg
quercetín 40mg
Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 100 tbl. - 13.5 € | 9.6 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom