Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Tripszin-Kimotripszin

Serkenti az emésztést , tisztítja a szív- és érrendszert valamint az egész szervezetet. Eros antioxidáns hatású .

Tripszin ez a proteolitikus enzim, melyik elosegít fehérjék repesztését és felszívódását vékony bélben. Hat gyulladások és rák ellen. Képes olvasztani a protein réteget, amelyik a szervezet károsult sejtek felszínen van, ezek fehérjék rétege vesztése után hajlamosabbak lesznek imunsejtekhez, melyek őket hatástalanítják.

Kimotripszin ez a proteolitikus enzim.Hasoló tulajdonságokkal részesül mint tripszin. Különböző csak a fehérjék bontása helye.

Hidrolizált kollagén kieygensúlyozott esszenciális aminosavak tartalomnak köszönhetően segít fenntartani az egészséges csontokat, ízűletet, bőrt. Maximálisan emészthető, nem tartalmaz zsírt és szacharidokat. Kombinációja savas proteinnal megfelelő diéta alatt mint minőségi savak forrása. Hidrolizált kollagén (felhasznált a termékünkben) ez az anyag, melyik támogatja az ízűletet - védi a porc anyag katabolitikus romlása ellen, javítja a porc táplálkozását, serkenti a csontok regenerálási és ujjáépítési folyamatokat és fenntartja egészséges kollagén matrixot csontokban. Olyan aminosavakat tartalmaz, mint klasszikus kollagén, amelyik porcogó matrixot képez, de olyan módon rendezett, hogy könnyen felszívóodik. Vékony bélben ilyen kollagént töredékekre bontja a kollagénáz enzim, ezeket a töredékeket szervezet szívja magába és beépítkeznek a porc kötőszövetbe. 95% hidrolizált kollagén közlemények szerint felszívódik a szervezetbe 12 óra alatt. Ezen a módon lehet megelőzni a mentelmi reakciókat okozott vékony bélben kollagénnel, melyik felszívódik lassabban. A hatása olyan, mint a klasszikus kollagénnek, a bevétele ebben a formábam megfelelő heveny és krónikus ízűlet problémák alatt.

Összetétel (1 tabletta esetén):

hidrolizált kollagén 170 mg
tripszin 48 mg
kimotripszin 8 mg
glukóz 125 mg
Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 100 tbl. - 20 € | 14.24 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom