Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Libidó novelés - termékosszeállítás nok és férfiak számára egyaránt

Ezt az osszeállítást azok számra ajánljuk, akiket problémák gyotornek a szexuális élet terén- erekcióval és potencióval  kapcsolatos problémák,szex iránti érdeklodes hiánya, problémák az orgazmus elérésével,  elégedetlenség a teljesítménnyel,stb..

Már 2 hónap szedés után általános kondíció novekedés észlelheto. Konnyebben kezeli a stresszhelyzeteket- a stressz a a harmonikus és kiegyensúlyozott szexuális élet fo ellensége. Noveli a libidót mint férfiaknál úgy noknél is.Kedélyjavító,lelki erot biztosít.Jótékonyan hat a szellemre és az emlékezetre.

Az osszeállítás a kovetkezo termékekbol áll:
(a termék nevére kattintva bovebb információhoz jut ):
1. Suprasex
30 tbl. - noveli a szexuális aktivitást és a libidót, jótékonyan hat a koncentrációra.Az osszeállítást képzo termékek a kovetkezo fo hatóanyagokat tartalmazzák:
Tribulus Terrestris (királydinnye) gyogynovény, mely természetes proszexuális hatása van.Férfiak esetében noveli a szexuális telesítoképességet, mindkét nemnél stimulálja a libidót.Noveli a természetes tesztoszteron szintet- javítja a teljesítményt, immunitást és a férfi szexuális funkcióit
Mucuna pruriens ( bengáli bársonybab) kedélyjavítóként használatos. Noveli a libidót mindkét nemnél.


Ez az alaposszeálítás diagnózis és tunetek szerint változtatható. A megfelelo termék kiválasztásában kérje tanácsadónk seítségét.
A modern torodés és gondoskodás rendszere szakami tanácsadást és vezetést kinál Onnek. A kovetkezo számokon várjuk kérdéseit: 02/54 777 561, 02/54 652 712, 0915781737, 0904 134645

Használati utasítás:
Suprasex: napi 1-2 tabletta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás zostava - 12.1 € | 9.3 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom