Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Karcsú alkat - segíti a testsúly csokkenését és a karcsú alkat elérését

Három készítmény kombinációja- ezek segítenek eltávolítani azokat az okokat, amelyek felelősek a zsír összegyülemléséért a szervezetben és a nem kívánt hízásért.

Többnyire 8-12 hét után kezdődik a látható alakátformálás- zsírcsökkenés. Elmúlik az éhségérzete és a fizikai kimerültségé- pont fordítva- nő az energia és a fizikai teherbírás. Fontos azonban megváltoztatni a táplálkozási szokásokat (több zöldség és gyümölcs, teljeskiörlésű gabonatermékek fogyasztása, elegendő folyadék, cukor és zsírok mennyiségének korlátozása).

Osszeállítás 40 éven felulieknek( a termék nevére kattintva bovebb információhoz juthat):
1. HCA zsírégeto komplex
60 tbl. - ideális alakformáláshoz

2. CLA+vitE+Q10 60 tbl. - a CLA a lecitíinnel eggyutt hozzájárul a testsúly csokkenéséhez,a Q10 koenzim pedig tisztítja a szív- és érrendszertAz itt említett osszeállítást  még a kovetkezo termékkel lehet kegészíteni :
Mell extra+ Línia 100 tbl. -  mellek nagyobbítása és szilárdítása, menstruációs problémáknál, testsúlycsokkentésre ( nok számára  ajánlott).40 év folotti férfiak és nok számára ajánlott osszeállítás(a termék nevére kattintva bovebb információhoz juthat):

1. HCA zsírégeto komplex 60 tbl. - ideális alakformáláshoz
2. CLA+vitE+Q10 60 tbl. - a CLA a lecitíinnel eggyutt hozzájárul a testsúly csokkenéséhez,a Q10 koenzim pedig tisztítja a szív- és érrendszert

3. Hormonatur férfiak 60 tbl. - hormontint egyensúlyozása, noveli a libidót, enyhíti a prosztata bántalmakat
Hormonatur nok 60 tbl. - kiegyenlíti a hormonszintet, noveli a libidót, védelmet biztosít a csontritkulással szembenvAz osszeállításban szereplo táplélék kiegészítok alaphatóanyagai a kovetkezok:

HCA ( hidroxicitromsav) növényekben csak kis mértékben fordul elő, kivétel a  Garcia cambogia. HCA gátolja a szénhidrátok zsírré való átalakulását az enzimreakciók inhibíciójával. Szerkezete hasonlít a citromsav szerkezetéhez, citrusfélékben fordul elő. Elnyomja az étvágyat és segít a fogyásban, súlycsökkenésben. Kísérletek igazolják, hogy 1 g garcínia gyümölcs evés előtt 450 g bőralatti zsírcsökkentést okoz naponta.


CLA (konjugált linolénsav) természetes zsírsav, melynek bizonyított a fehérjék és zsírok metabolizmusára kifejtett pozitív hatása. Jó hatással van az alak formálására. CLA az amerikai tudósok kutatásai alapján jelntősen csökkentheti a zsírok mennyiségét és növeli az izomszövetet. CLA befolyásolja azon folyamatokat a szervezetben, melyekkel a szevezet energiához jut, vagy energiát halmoz fel. CLA segíti a szervezet zsírégetését, ami energiaforrás , lebontja a zsírsejteket, amelyek bekerülnek a véredénybe, ahol energiaforrásként és napi energiatartalékként szolgálnak.Segít az ateroszklerózis leküzdésében, és ismert a rákellenes hatása is - felhasználják a mellrák, prosztata, és tüdőrák megelőzésére. A CLA a termékben több hasonló hatóanyaggal van kiegészítve, amelyek hatnak a fogyásra, és a szív-érrendszer áttisztítására.

L - karnitin 2 esszenciális aminosavat tartalmaz, melyeket a szervezet nem képes önmaga előállitani - lyzin és metionin. L - karnitin fontos szerepet játszik a zsírok metaboizmusánál, részt vesz a zsírsavak oxidációjában és a zsírsavak transzportálásában a sejtek mitokondriumába, ahonnan energiát nyerünk belőlük.

Koenzim Q 10 természetes anyag ,elengedhetetlen a sejtek normális funkcióját illetően, és szervezetünknek szüksége van rá. A szervezet képes a koenzim Q 10 temelésére kb. 30 éves korunkig. Az öregedéssel a szervezetben ennek a mennyisége csökken, ezért szükséges a koenzim Q bevitele a szervezetbe táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel. A szervezetbe a koenzim Q táplálékkal kerul be (hús, szív, máj, tojás) de nagy része elveszlik a táplálék feldolgozása során. A Q 10 koenzim képes a sejtekben a zsírokat, szénhidrátokat, és fehérjéket energiává alakítani. A koenzim Q 10 nélkül felbomlik az energiakeletkezés, így megszűnnek a sejtben a biokémiai folyamatok. A koenzim Q 10 egyik legjobb tulajdonsága, hogy képes energiát biztosítani a szív működéséhez és megerősíteni a szívizmokat. Bebizonyították, hogy a krónikus koenzim Q 10 hiány rossz hatással lehet a szívre, magas vérnyomásra, szívbántalmakat okozhat és növeli az infarktus veszélyét. A koenzim Q 10 véd a civilizációs betegségek ellen , mint a rákos megbetegedés, lassítja az öregedést, segít a fáradtság, stressz leküzdésében és jó hatással van az immunrendszerre. Szintén jó hatással van a fogak romlásakor, és paradontózisnál.


Ezt az alap osszeállítást sajátos igények és diagnózisok alapján lehet módosítani. A megfelelo termékekkel kapcsolatban tanácsadónk válaszol kérdéseire.

A moder torodés és gondoskodás rendszere szaktanácsdását és eligazítását az alábbi számokon kapja meg: 02/54 777 561, 02/54 652 712, 0915781737, 0904 134 645.

Használati utasítás:
HCA zsírégeto komplex: 1 tabletta 3x naponta 30 perccel étkezés elott

CLA+Q10+vit.E: 1 tabletta 2x naponta étkezéskor (ugyeljen arra, hogy az étel tartalmazzon kis mennyiségben zsírt is, mert a Q10 koenzim csak zsírban oldódik)

Hormonatur férfi/ no: napi1 tabletta


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 1.-Štíhla postava do 40 rokov - 24.62 € | 18.9 €
• csomagolás 2.štíhla postava pre ženy nad 40 rokov - 32.82 € | 25.2 €
• csomagolás 3.štíhla postava pre mužov nad 40 rokov - 33.42 € | 25.18 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom