Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Menstruáció - a problémák megszuntetése

A menstruáció a nok reprodukciós ciklusának természetes része.Átlagosan 28 napig tart, de az ideje hónapról hónapra változó lehet.
IA problémák intenzitása a menzesz elott és alatt más és más minden nonél. Régebben a menstruáció elotti panaszokat lelki problémaként kezelték. Ma már tudjuk, hogy ezeket a változásokat a hormonok és a kémiai változások okozzák a noi szervezetben.

PMS  általában 14 nappal a menstruáció elott jeletkeznek. Tunetek: feszultség, ingerultség, szorongás, depresszió, hányinger, hányásn, fejfájás, hátfájás (foleg derék tájon), feszultség a mellekben, felfúvódott has, az ujjak és bokák dagadtsága (a víz felgyulemlése az oka).

Az osszeállítás 2 alap osszeállításra van elosztva - a menstruáció alatti tunetek mértéke szerint.

1. alap osszeállítás a panaszok enyhítésére ill. azok megszuntetésére  (a termék nevére kattintva bovebb információt olvashat arról):
1. Hormonatur nok 60 tbl. - a hormonszint kiegyenlítésére és a fájdalmak enyhítésére
2.Kalcium magnézium cink zsensen 60 tbl. - noveli az agy és az emlékezet mukodését , noveli a vitalitást és a lelki kondíciót.Regenerálja az izuleteket, bort, hajat és a kormoket. Komplex antioxidáns, zsírégeto hatású.


2. alap osszeállítás súlyosabb problémák esetén ( a termék nevére kattintva bovebb információt olvashat arról):
1. Mell extra+ 100 tbl. - a hormonszint természetes módon való kiegyensúlyozása, a mnstruációs fájdalmak megszuntetése, a rendszertelen ciklus helyreállítása
2. Megakomplet 60 tbl. - kalciumotés magnéziumot tartalmaz, melyek gorcsoldó hatásúak.


Az osszeállításban szereplo termékek a kovetkezo alaphatóanyagokat tartalmazzák.:
Dioscorea villosa (jamszgyökér  )  hatása ismert az optimális mennyiségű női nemi hormonok, ösztrogén és progeszteron eléréséhez. Diszgenínt tartalmaz, aminek hasonló szerkezete van mint a szteroid ösztrogén hormonoknak, ezért tartoznak a fytoesztrogének csoportjába - anyagok, melyek rákapcsolódnak az ösztrogén receptorokra , és így gátolják a belső ösztrogének hatását a szervezetben. Ezért van nagy jelentőségűk a daganatok kialakulását illetően, szabályozzák a menstruációs folyamatot, és segítnek átvészelni a klimaktéria komplikációit. 
  
  Kínai angyalgyökér(Angelica sinensis)egy növény, mely hozzájárul a női nemi hormonok kiegyenlítődéséhez, hatása van a mell nagyobbodására, segíti a a belső elválasztású mirigyek működését, helyreállítja a fájdalommal járó és szabálytalan menstruációt, nyugtató hatása van a szervezetre, megszünteti a hőhullámokat, és a klimaktéria jeleit. Kimondottan menstruációs gondok ellen javallott, úgymint görcsök, szabálytalan ciklus, elhúzódó periódus, PMS és menopauza-szimptómák.

Kalcium ásványi anyag, melynek fokozott bevitele a szervezetbe gorcsoldó hatású.Segít a tobbi PMS  probléma lekuzdésében is mint a hangulatváltozás, nyugtalanság,idegesség . A menstruáció alatti fájdalamakat a simaizmok gorcsos osszehúzódása okozza. A kalcium megorzi a simaizmok normális tónusát, így enyhíti a fájdalmakat.Kalcium hiány esetén az izmok hipeaktivitásra hajlamosak,mely gorcsot és fájdalmat okoz. A kalcium mennyiségét magnéziummal ajánlott novelni, mivel nnak hiányában a szervezetképtelen felszívni és hasznosítani a kalciumot.Ígyhát a magnézium szintén fontos a simaizmok normális tónusának fenntartásában és a menstruációs fájdalmak megszuntetésében.


A modern torodés és gondoskodás rendszere szakmai tanácsadást és vezetést kínál Onnek.

A megfelelo termék kiválasztásában forduljon szaktanácsadónkhoz a kov. telefonszámokon:  02/54 777 561, 02/54 652 712, 0915 781 737, 0904 134 645.

Használati utasítás:
Hormonatur nok: 1 - 2 tabletta 2x naponta a ciklus alatt, reggeli és vacsora elott langyos vízzel meginni. ha a táplálék rostokban gazdag, csokken a szójás izoflavonoidok felszívódásának esélye, ezért ilyen táplálék esetén fontos a nap adag novelése a cikluson kivul is 1 tablettára naponta.
Megakomlet: 2 tabletta 2x naponta, legjobb étkezés elott- használatát 7-10 nappal a ciklus kezdete elott ajánljuk elkezdeni;a cikluson kivul napi 1-2 tabletta 
Mell extra+: 2-3 tabletta a ciklus minden napján


Pár nappal a ciklus kezdete elott és a ciklus során is ajánlott a sós, pikáns, rántott ételek kihagyása, ill. kávé, tea és alkohol fogyasztása. Ajánlott ételek: hal, gabonafélék, teljes kirlésu kenyér és tészta,rizs,burgonya,szójatermékek, konnyu ételek.


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás zostava 1. - 14.2 € | 10.9 €
• csomagolás Zostava 2. - 32.82 € | 25.26 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom