Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Gyomor -termékosszeállítás gyomorbántalmak megszuntetésére

Az agresszív faktorok( gyógyszerek, dohányzás, alkohol,stressz) hatására kulonbozo problémák alakulhatnak ki- a gyomor nyálkahártyájával, nyombéllel-Elobb krónikus gyulladás kovetkezik be, amely akár fekélyhez is vezethet.A legújabb tudományos kutatások szerint a gyomorfekély 80 és a nyombélfekély 96%-át a helikobaktérium okozza.

általában 2 hónapos kezelés után jobb emésztés tapasztalható, csokkennek a fájdalmak és csokken a helikobaktérium kolóniák száma.

Az osszeállítás a kovetkezo termékeket tartalmazza
(a termék nevére kattintva bovebb információhoz juthat róla):
1. Aloe vera 60 tbl. - véd a helikobaktérium ellen, serkenti az emésztést, noveli a védekezoképességet, segít csillapítani a fejfájást, migrént, gyulladásokat
2.  E vitamin 100 tbl. - szukséges a helyes emésztéshez és a tobbszorosen telítetlen zsírsavak metabulizmusához


A fent említett osszeállítást a kovetkezo termékekkel ajánljuk kiegészíteni (panaszok szerint onállóan vagy szakmai tanácsadónk javaslatára):
Enzím komplex 120 tbl. -segít gyomorpanaszoknál és emésztési problémáknál,az emésztorendszer szerveinek akút és krónikus betegségeire- emésztoenzimek csokkent mukodésekor 
Glukán IP6 60 tbl. - noveli az immunrendszert, segítség kezdo gyomorfekélynél


Az osszeállításban szereplo termékek a kovetkezo alaphatóanyagokat tartalmazzák:

Az Aloe vera növény nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, mely segít a vitalitás, egészséges megjelenés, és az egészséges bőr megőrzésében. Az Aloe vera táplálja a bőrt, növeli a kollagén és elasztín termelést, és segíti az elhasználódott szövetek megújulását. Az Aloe vera termékek szaponínt tartalmaznak, mely természetes tisztító anyagként hat a szervezetben.Enzimek: lipázok és proteázok segítenek a táplálék felbontásában és segítik az emésztést. Adaptációs tulajdonságú - ami azt jelenti, hogy a szervezet csak azokat a hatóanyagokat használja ki, amelyekre a szervezetnek szüksége van. Ezért az Aloe vera hatása minden szervezetre testreszabott.

Hasnyálmirigy enzimek: Serkentik az emésztést , tisztítják a szív- és érrendszert valamint az egész szervezetet. Eros antioxidáns hatású . A hanyálmirigyben képzodnek, a táplálékkal egyutt segítik az emésztést;segítenek eltuntetni az emésztéssel kapcsolatos gondokat-rosszullét felpuffadás,hányinger,hányás.
Glukán természetes immunostimulátor.Noveli a szervezet ellenállóképességét vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal és éloskodokkel szemben. Kezeli ill. megelozi a krónikus gasztritídiszt,ateroszklerózist és a gyomorfekélyt.

Ezt az alaposszeállítást egyéni panaszok és diagnózis alapján lehet kiegészíteni. A megfelelo termék kiválasztásában kérje szaktanácsadónk segítségét.
A modern torodés és gondoskodás rendszere szakmai tanácsokat és vezetést kínál Onnek a kov. számokon: 02/54 777 561, 02/54 652 712, 0915781737, 0904 134 645

Használati utasítás:
Testtisztító: 2  naponta 1 tabletta étkezéskor

Aloe vera:  napi 2-3 tabletta fél órával evés elott vagy 1 órával evés
Enzim komplex: 2- 4 tabletta étkezéskor
Glukán IP6: 2-4 tableta naponta fél órával evés elott vagy 1 órával evés után


Összetétel (1 tabletta esetén):


Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom